2024. ápr. 21. Vasárnap
12.71°C

Rólunk

Médiaajánlat vállalkozások részére

A tizenkét évvel ezelőtt alapított ETK Önkormányzati Klub egyedülálló módon működtetett szervezet az önkormányzati struktúrában.

Az ETK Szolgáltató zRt. által Magyarországon egyedülálló módon működtetett szervezet, tanácsadó megoldás-szállító szerepe mellett, információ-közvetítő feladatot is betölt a vállalati és az önkormányzati szektor között. Kommunikációs csatornáin keresztül a teljes önkormányzati szektor felé nyitott.

A Klub alapvető kapcsolatteremtési eszköze elsősorban az interaktív internetes portál, ezenkívül klubrendezvények, konferenciák, oktatások, az elektronikus és nyomtatott hírlevelek. Ismertségét és elismertségét nagy látogatottságú rendezvényei és a folyamatosan gyarapodó klubtagság is bizonyítja.

Az önkormányzatok felé terméket/szolgáltatást nyújtó vállalkozásoknak az Önkormányzati Klub a következő média megjelenési formákat biztosítja:

Média ajánló

Letölthető megrendelő lap

Impresszum

Az oldalt az ETK Szolgáltató zRt. működteti.


Elérhetőségeink


Cím: 1149 Budapest, Angol u. 34. Telefon: (+36 1) 222-4043, (+36 1) 222-3954 Fax: (+36 1) 222-3866 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Munkatársaink


Miskolczi Tamás elnök

K. Nyirő József vezérigazgató

Szentgyörgyvölgyi Zoltán értékesítési igazgató

Kövesdiné Béndek Mária oktatási főtanácsadó

Miskolczi Judit oktatási igazgató

Nádasi Tibor portálfőszerkesztő

Puskáné Sándori Ágnes művészeti vezető

Győri István pénzügyi tanácsadó

Az ETK Önkormányzati Klub

Az Önkormányzati Klub az – ETK Szolgáltató zRt. szervezésében – 1999. óta működik szakmai fórumként, hogy klubtagjaival együtt gondolkodva az önkormányzatok életében felmerülő problémák megoldásához nyújtson segítséget. Feladatának tekinti az önkormányzatok és háttérintézményeik, illetve az önkormányzati kistérségi társulások számára naprakész információk átadását, szakmai programok bonyolítását.

A huszonnégy éve működő ETK Önkormányzati Klubnak különleges szerepe van az önkormányzati struktúrában. Magyarországon az ETK Szolgáltató zRt. által egyedülálló módon működtetett szervezet, tanácsadó szerepe mellett, információ-közvetítő szerepet is betölt a vállalati és az önkormányzati szektor között. Kommunikációs csatornáin keresztül a teljes önkormányzati szektor felé nyitott. A szakmai aktualitások felvetésével és közvetített szolgáltatások bemutatásával megkönnyíti az önkormányzati szakemberek hatékony feladatellátását.

A Klub 1999 – 2011  között több mint 100 nagy látogatottságú klubnapot és 25 konferenciát szervezett, a legkiválóbb szakemberek, magas beosztású jogszabályalkotók részvételével, 2004. és 2011. között Dr. Kara Pál, az egyik legnagyobb tudású önkormányzati szakember szakmai vezetése alatt.

A Klub ma is élő kapcsolatteremtési eszközei a konferenciák, oktatások, az interaktív internetes portál, az elektronikus és nyomtatott hírlevelek.

A részletekért keresse munkatársainkat!  

Kapcsolatfelvétel

 

etk-onkormanyzati-klub-gundel-k