Az Önkormányzati Klub az – ETK Szolgáltató zRt. szervezésében – 1999. óta működik szakmai fórumként, hogy klubtagjaival együtt gondolkodva az önkormányzatok életében felmerülő problémák megoldásához nyújtson segítséget. Feladatának tekinti az önkormányzatok és háttérintézményeik, illetve az önkormányzati kistérségi társulások számára naprakész információk átadását, szakmai programok bonyolítását.

A huszonnégy éve működő ETK Önkormányzati Klubnak különleges szerepe van az önkormányzati struktúrában. Magyarországon az ETK Szolgáltató zRt. által egyedülálló módon működtetett szervezet, tanácsadó szerepe mellett, információ-közvetítő szerepet is betölt a vállalati és az önkormányzati szektor között. Kommunikációs csatornáin keresztül a teljes önkormányzati szektor felé nyitott. A szakmai aktualitások felvetésével és közvetített szolgáltatások bemutatásával megkönnyíti az önkormányzati szakemberek hatékony feladatellátását.

A Klub 1999 – 2011  között több mint 100 nagy látogatottságú klubnapot és 25 konferenciát szervezett, a legkiválóbb szakemberek, magas beosztású jogszabályalkotók részvételével, 2004. és 2011. között Dr. Kara Pál, az egyik legnagyobb tudású önkormányzati szakember szakmai vezetése alatt.

A Klub ma is élő kapcsolatteremtési eszközei a konferenciák, oktatások, az interaktív internetes portál, az elektronikus és nyomtatott hírlevelek.

A részletekért keresse munkatársainkat!  

Kapcsolatfelvétel

 

etk-onkormanyzati-klub-gundel-k