lista1Nagy port kavart a napokban, hogy Lázár János építési és közlekedési miniszter javaslatára a kormány felmondta a Nyugati pályaudvar továbbtervezésére vonatkozó, már elnyert uniós támogatási szerződést. A telex.hu birtokába került ugyanakkor egy olyan, néhol indulatos széljegyzetekkel tarkított lista is, amin mintegy nyolcvan további, nagyrészt fővárosi fejlesztés lezárásáról döntött a miniszter.

Lázár János azt mondta: sajnálja hogy a Telex „a minisztériumból ellopott dokumentumokkal házalóktól szerzi be az információit”, noha ő mindig igyekszik rendelkezésre állni.

„Érdekes bepillantást nyújthat Lázár János építési és beruházási miniszter kissé indulatosnak tűnő munkamódszerébe az a fejlesztési lista, ami a napokban a szerkesztőségünkben landolt” – írja a Telex. A dokumentumon a korábbi, Vitézy Dávid-féle Nemzeti Közlekedési Központ (NKK) nyolcvan, túlnyomórészt fővárosi és agglomerációs fejlesztése található, azok jelenlegi állásával, valamint azonnali lezárásuk kockázataival és következményeivel.

A cikk itt olvasható tovább

Hirdetés