ovi1Az újHÁZ Centrum kiemelten fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, ezért meghirdeti Pöttöm Fürdő Programját, melynek célja a gyermekek második otthonának, az óvodák körülményeinek komfortosabbá tétele. A Program keretében egy magyarországi óvodának segítünk újjávarázsolni egy mosdóját!
Szülők, nagyszülők, pedagógusok, óvodai dolgozók és gyerkőcök figyelem! Gyűjtsétek össze a kis csapatotokat és rajzoljátok le nekünk álmaitok mosdóját. Az elkészült rajzokat fényképezzétek le és a pályázati anyagokkal együtt töltsétek fel az oldalra!
Fontos változás az idei évben, hogy most Ti döntitek el, kik kerüljenek a döntőbe! A beérkezett pályázatokra a honlapon szavazhattok, a 11 (tizenegy) legtöbb voksot gyűjtő ovi közül pedig a zsűri választja ki a végső győztest.
Nem pályázott még az ovi, amire majd szavaznál? Nincs más dolgod, mint az "Ajánlás" menüpontban egy rövid űrlap kitöltésével ajánlani őket. Mi pedig gondoskodunk róla, hogy hozzájuk is eljusson a Program híre.
A nyertes oviban ősszel vadonatúj fürdő várja majd a gyerkőcöket, de a többiek is örülhetnek, mert további 10 óvoda egy kültéri újHÁZikóval lesz gazdagabb.
Szülők és barátok, ajánljátok az ovitokat és szavazzatok rájuk. Óvodák, pályázzatok!

Pályázatok benyújtásának időtartama: 2021. július 1.-július 31.
Szavazás: 2021. július 1.-augusztus 8.
Nyertesek kihirdetése: 2021. augusztus 13.
Egy óvodára egy eszközről (IP cím) csak egy szavazat adható le.

Részletes kiírás

Hirdetés