kemenybertalanA Falufejlesztési Társaság ebben az évben is meghirdeti a Kemény Bertalan Falufejlesztési Díjat.

A díj alapításának célja, hogy erkölcsi elismerése legyen mindazon természetes személyeknek, országhatáron belül, illetve a Kárpát-medence területén, akik falugondnoki feladatukat 600 fő alatti lélekszámú településen és/vagy tanyás térségben legalább 5 éve, kiemelkedő színvonalon végzik, valamint a vidék és falufejlesztés elkötelezettjeként, a vidék és falufejlesztés tekintetében, szűkebb környezetükben, vagy országos szinten kiemelkedő eredményeket értek el.

A javaslatot a felhívás mellékletét képező adatlap felhasználásával és a megjelölt mellékletek becsatolásával kell benyújtani

2023. április 28. péntek 12 óráig (beérkezési határidő)

Alsómocsolád Község Önkormányzatának címére (7345 Alsómocsolád, Rákóczi utca 21.) küldött ajánlott küldeményként 1 db papír alapú és 1 db elektronikus (pl, CD WORD dokumentum) formátumú példányban, vagy elektronikus formában 1 db aláírt szkennelt és 1 db WORD formátumú mellékletként a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A borítékon vagy az elektronikus levél tárgyában kérjük, tüntessék fel „Kemény Bertalan Falufejlesztési Díj 2023”.

Részletek és letölthető adatlap

Hirdetés