kemenybertalanA Falufejlesztési Társaság  idén is meghirdeti a Kemény Bertalan tiszteletére, aki a Falufejlesztési Társaság megalapítója és a falugondnoki szolgálat létrehozója „KEMÉNY BERTALAN FALUFEJLESZTÉSI DÍJ” -at és „KEMÉNY BERTALAN EMLÉKLAP” elismerést alapított.

A díj és az elismerés csak természetes személy részére, egy alkalommal ítélhető oda.

A díjban részesülhet az a természetes személy – falugondnok, illetve a falu- és vidékfejlesztés során szűkebb vagy tágabb környezetében jelentős eredményeket elérő személy –, akit e szabályzatban foglaltak szerint a díjra jelöl a javaslattevő és érdemesnek tart a Díjbizottság.

A javaslatot, a felhívás mellékletét képező adatlap felhasználásával és a megjelölt mellékletek becsatolásával kell benyújtani, 2022. január 14. péntek 12 óráig (beérkezési határidő) Alsómocsolád Község Önkormányzatának címére (7345 Alsómocsolád, Rákóczi utca 21.) küldött ajánlott küldeményként 1 db papír alapú és 1 db elektronikus (pl, CD WORD dokumentum) formátumú példányban, vagy elektronikus formában 1 db aláírt szkennelt és 1 db WORD formátumú mellékletként a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A borítékon vagy az elektronikus levél tárgyában kérjük tüntessék fel „Kemény Bertalan Falufejlesztési Díj 2022”.

Részletek

Hirdetés