A Magnet Bank 2023. évi felhívása nonprofit szervezetek számára.


2023-ban is adománygyűjtési lehetőséget biztosítunk társadalmi szervezetek számára. A programban történő részvétel első lépése egy online pályázati jelentkezési lap beadása. A sikeresen pályázó szervezetek/együttműködések felkerülnek az ún. KAP listára, majd a MagNet Bank ügyfelei a bank által felajánlott, rájuk eső nyereségrészüket fel tudják ajánlani egy kiválasztott szervezetnek/együttműködésnek erről a listáról. Mindezen felül a listára került szervezetek részt vehetnek adománygyűjtéssel és kampányolással kapcsolatos képzéseken, workshopokon, és további, a MagNet Bank által szervezett közösségépítőeseményeken.

kap

A pályázatok 2023. május 25., 12.00 óráig adhatók be.

Kik pályázhatnak? Min. 3 nonprofit szervezet összefogásában szerveződött együttműködések, melyek egy közösen lokalizált probléma megoldásában együttesen vesznek részt.

Mi a pályázás feltétele? A pályázat akkor nyújtható be, ha a főpályázó (akivel sikeres pályázat esetén az együttműködés tagjaiból a Bank szerződést köt) közhasznúságú jogállással rendelkezik.

További részletek a részletes pályázati felhívásban

Mennyi pénzt gyűjthet egy együttműködés? Legfeljebb 10 millió forintot, de ez az összeg a bank éves nyereségösszeg eredményének függvényében változhat.

Pályázni kizárólag az online űrlapon lehetséges, a pályázat beérkezéséről a megadott e-mail-címre visszaigazolást küldünk!

Részletek

Hirdetés