Üdvözöljük Olvasóinkat a megújult Önkormányzati Klub oldalán! Köszönettel vennénk, ha megírnák nekünk javaslataikat, észrevételeiket.


Talán kevesen tudják már, hogy az ETK Önkormányzati Klub története 1999-ben kezdődött. Száznál is több alkalommal gyűltünk össze a Gundel étteremben, hogy megvitassuk az önkormányzatok ügyes-bajos dolgait, beszélgessünk a kormányzati célokról, jogszabályváltozásokról, a feladatellátásról, pályázati lehetőségekről: remek előadókkal, baráti hangulatban, de olykor parázs vitákkal. A Klub számtalan szakmai konferenciát is szervezett az oktatástól az egészségügyön keresztül a lakásügy kérdéseiről, vagy az épp akkor hatályba lépő, új közigazgatási eljárási törvényről.

A Klub – mai szóval – „jelenléti formában” 2011-ig tartó működése során számos miniszter és államtitkár tisztelt meg minket előadásával, így sokszor első kézből értesülhettek a résztvevők a legfontosabb változásokról. Az ETK Szolgáltató zRt., mint a Klub működtetője az érintettek részére történő, naprakész információk eljuttatását tűzte ki célul.

A Klub Hírportálja is közel 20 éves. Munkatársaimmal, kiváltképp Puska Ágnes webszerkesztővel és Nádasi Tibor újságíróval nap mint nap igyekszünk összegyűjteni az önkormányzatokat érintő cikkeket, tanulmányokat, annak érdekében, hogy egy helyen tudjanak tájékozódni az érdeklődők. Jelentkezünk saját rovatokkal is, hírt adunk fontos eseményekről, és megjelentetünk állásajánlatokat is. Cikkeinkhez sokezer kommentet, megjegyzést fűztek az olvasók, szinte kizárólag jobbító ötletekkel, javaslatokkal.

Most eljött az idő a technikai frissítésére is, változatlan tartalommal, de megújult formában jelentkezünk, modernizáltuk a szerkezetet, a megjelenést. Sikerült átmenteni a több mint 10.000 megjelent cikkünket, igaz, csak kommentek nélkül.

Számunkra nagyon fontos, hogy e szolgáltatásunk az egyre bővülő látogatói kör igényeit minél inkább ki tudja elégíteni. A változással kapcsolatban szeretnénk megismerni mind a régi, mind az új olvasóink véleményét, javaslatait, és megtiszteltetésnek vennénk, ha azokat megírnánk nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. központi e-mail-címünkre.

Tisztelettel

Miskolczi Tamás
ETK Szolgáltató zRt., elnök

Hirdetés