onkentes2021 az önkéntesség éve Magyarországon. A kezdeményezést elindító 11 civil szervezethez több alapítvány, egyesület, önkormányzat és piaci szereplő is csatlakozott, az Önkéntes Központ Alapítvány vezetőjével hangzott el beszélgetés a Klubrádióban.. A Szerepvállalás adásában volt még szó hazai kistelepülések fejlesztéséről is.

Közösségi tervezések, településfejlesztés és egyetemi gyakorlóprogram egy ernyő alatt. A Közösség-Tér-Település csapata 2019-ben vágott bele abba a gyakorlati programba, amely elsősorban közösségszervező és építész hallgatókkal dolgozik hazai kistelepülések fejlesztésén. A program második évfolyama márciusban indul. A részletekbe Kovács Vanda képzésvezető avatta be a hallgatókat.

2021 az Önkéntesség Magyarországi Éve. A kezdeményezést elindító 11 civil szervezethez számos alapítvány, egyesület, önkormányzat és piaci szereplő is csatlakozott. Vendégünk volt F. Tóth András, az Önkéntes Központ Alapítvány ügyvezető igazgatója, aki a tematikus év céljairól, kiemelt eseményeiről és sarokpontjairól mesélt.

Az adás itt meghallgatható »

 

Hirdetés