A gita Műszaki Térinformatika Egyesület 2024. évi konferenciája Esztergomban, a Szent Adalbert Rendezvényközpontban 2024. április 25-én és 26-án.


gita Műszaki Térinformatika Egyesület 30 éves története során a térinformatika és adatkezelés technológiája sokat változott, a modernizáció, digitalizáció, a klímavédelmi szempontok erősödése, az energiaárak változása mind-mind közvetlen hatással vannak iparágunkra. A 2022-es évben Esztergomban sikeresen megrendezett konferenciánkhoz hasonlóan 2024-ben is Magyarország kiemelt történelmi jelentőségű településén, a Szent Adalbert Központban tervezzük a közös találkozást. Az energia- és közműszektort érő kihívások, a fenntartható és környezetbarát technológiák iránti fokozódó társadalmi igény, az energiaválság okozta kihívások folyamatosan átírják a terveinket. A változó világunkban tudásunk naprakészen tartása, az informális kapcsolatok jelentősége megnő, ezért konferenciánk megtartásával lehetőség kívánunk biztosítani kollégáinknak, partnereinknek a megújulásra.
A konferencia tervezett témái: Mesterséges intelligencia, BIM és térinformatika, digitális képfeldolgozás, üzleti-, bigdata elemzések,  elektronikus, automatizált ügyfélszolgálati megoldások, államigazgatási adatszolgáltatási rendszer fejlesztési, egyszerűsítési kihívások,és korszerű technológiai megoldások alkalmazása a közműszolgáltatóknál, önkormányzatoknál és az államigazgatásban.
Részletek és jelentkezés

Hirdetés