pankucsi zoltan01Új igazgatóságot és felügyelőbizottságot nevezett ki Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.-nél február 8-ától – írta a napi.hu a cégadatbázisokban március 6-án megjelent bejegyzések alapján.

Pankucsi Zoltán (képünkön) lett az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. új igazgatósági elnöke. Ezt megelőzően a Deloitte Magyarország egyik igazgatója volt 2016 szeptemberétől 2018 decemberéig. Három és fél évig a Nemzetgazdasági Minisztérium adózásért és számvitelért felelős helyettes államtitkári pozícióját töltötte be, továbbá tagja volt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal átalakítását előkészítő munkacsoportnak is.

Az igazgatóság tagja lett még Búsi Lajos, aki a Földművelésügyi Minisztériumban helyettes államtitkárként volt felelős korábban a zöldipari támogatások kezeléséért, illetve parlamenti képviselő is volt. Szintén új tagja az igazgatóságnak Dukai Miklós, aki a Belügyminisztériumnak volt önkormányzati helyettes államtitkára. Szintén igazgatósági tag lett Kazella Zsolt. Ő a Hungexpo Zrt.-ben és az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt.-ben volt korábban vezető tisztségviselő.

Hirdetés