kozfvasarA Belügyminisztérium immár ötödik alkalommal rendezi meg az Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásárt,  melynek keretein belül a budapesti helyszínen Vidéki Hagyományok és Ízek Vásárt tartanak. A két napos rendezvény 2019. szeptember 20-21-én a Vajdahunyad vár kertjében és környékén valósul meg. (1146, Budapest, Vajdahunyad stny.)

A vásáron résztvevők listája és elhelyezkedése az alábbi linken érhető el:

 Az évről-évre megrendezett, több ezer látogatót vonzó vásár bemutatja a közfoglalkoztatásban végzett tevékenységek sokszínűségét és értékeit, továbbá bemutathatják termékeiket, gazdasági innovációjukat az önkormányzati tagsággal működő szociális szövetkezetek.

A vásár helyet ad a „Szövetkezetek utcájának”, ahol az árusítók között helyet kapnak az OFA Nonprofit Kft. által támogatott Fókusz támogatási programban kedvezményezett szociális szövetkezetek is.

A két napos rendezvényen, a gyerekek szórakoztatása és felügyelete is biztosított a Képzerdő Játszóház Szociális Szövetkezet által.

A gasztronómia iránt érdeklődők megízlelhetik a magyaros ízeket és a tájjellegű ételkülönlegességeket. A vásár lehetőséget nyújt a hagyományos ízeket kedvelő és reform konyhát vezető háziasszonyoknak is a téli éléskamra feltöltésére. Az ételkóstolók és vásári forgatag mellett számos családi program és koncert is várja az érdeklődőket, amely biztosítja az egész napos kikapcsolódást a teljes család számára.

Hirdetés