Hirdetés

ETK  22ev Gmail

               CÉGBEMUTATÓ


 

etk szabalyzatok FB200x75

Hirdetés
Ma 2020. jún. 02., kedd, Kármen és Anita napja van. Holnap Klotild és Cecília napja lesz.

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?

Turisztika
Még várják a nevezéseket a Virágos Magyarország versenyre PDF Nyomtatás
2019. május 28. kedd, 07:00

viragos mo logoJúnius elsejéig várják a jelentkezéseket a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyre, amelyre idén először erdélyi települések is nevezhetnek. Mára már több millió ember vesz részt a kihívásban, amelyet idén 26. alkalommal hirdettek meg a szervezők.

 
230 milliárd forint uniós támogatás jut a turisztikára PDF Nyomtatás
2015. július 23. csütörtök, 07:00

ruszinko adam01A mostani európai uniós fejlesztési ciklusban, 2014 és 2020 között mintegy 230 milliárd forint támogatás jut a turisztikai ágazatnak, de egyéb gazdasági célokra további milliárdokra is pályázhatnak az ágazat szereplői.

 
Tisztelt látogatónk! PDF Nyomtatás

Pályázati tanácsadó szolgáltatásunk célja, hogy felhívjuk az önkormányzatok és intézményeik figyelmét azokra a pályázati lehetőségekre, amelyek a működési, közigazgatási és közszolgálati feladatok ellátásához nyújtanak kiegészítő forrásokat.

A pályázatok részletes anyagait regisztrált felhasználóink láthatják. A megtekintéshez kérjük lépjen be felhasználónevével és jelszavával, illetve regisztráljon itt.

 

A pályázatok kategóriái a jobboldali menüsávban találhatók.

A pályázatokkal kapcsolatos kérdéseikkel keressék szakértőnket!

 
Százmilliárdok turisztikai fejlesztésre a következő uniós ciklusban PDF Nyomtatás
2015. április 09. csütörtök, 07:00

ruszinko adam01Kétszázharmincmilliárd forint uniós támogatás jut turisztikai fejlesztési programokra a 2014-2020-as fejlesztési ciklusban, ugyanakkor a turisztikai vállalkozások külön is pályázhatnak például energetikai fejlesztésekre, kedvezményes hitelre és oktatási programokra.