Hirdetés
Szociális területen adományozható díjak
2021. július 26. hétfő, 07:00

szoc0Többek között nevelőszülőket, gyermekvédelemben dolgozókat és időseket segítőket lehet jelölni augusztus 29-ig a szociális gondoskodást elismerő díjakra. Összesen hat különböző díjra érkezhetnek a felterjesztések az Emberi Erőforrások Minisztériumához postai és elektronikus úton.

Az Emmi 2019-ben alapította meg a Szent Anna Díjat, amelyet azok a nevelőszülők kapnak, akik kiemelkedően, magas színvonalon végzik munkájukat. A Szent Anna díjból évente hat adományozható, ebből kettőt olyan nevelőszülők kaphatnak, akik fogyatékossággal élő gyermeket nevelnek, vagy fogyatékossággal élő fiatal felnőttet látnak el.

A Szent Kristóf a Gyermekekért díjat olyanok kaphatják, akik kiemelkedő munkát végeznek a gyermekek és a hátrányos helyzetű fiatalok nevelésében, a gyermekvédelem, a gyermek- és ifjúságügy területén. A díjból évente három adományozható.

A Szociális Munkáért díj évente tíz ember számára adható a szociális szakmák területén nyújtott kiemelkedő tevékenység elismerésére.

Az Idősekért díj az idősek emberi méltóságáért, az időskori aktivitás megőrzéséért, valamint az ápolásra szoruló idősekért végzett munka elismerésére adományozható évente három embernek.

Esélyteremtésért díj adományozható az esélyteremtés terén elért kiemelkedő eredményekért, valamint a hátrányos helyzetű emberekért végzett kiemelkedő tevékenységért. A díjra nem csak egyéneket, hanem szervezeteket, intézményeket is lehet jelölni.

Pro Caritate díjból 15 adható a szociális ellátás fejlesztéséhez való hozzájárulásért, a szociális szakmák területén végzett kiemelkedő tevékenység elismerésére, valamint a miniszter feladatkörébe tartozóan az esélyteremtésért tett kiemelkedő szakmai, közszolgálati, karitatív tevékenységért adományozható.


A minisztérium az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre és postai úton az 1054 Budapest, Báthory utca 10. címre várja a jelöléseket, az ehhez szükséges adatlapok elérhetők a kormany.hu oldalon.

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

23ev

               CÉGBEMUTATÓ


 

online

Pályázati tanácsadónk

semperger_uj2

Pályázati tanácsadó kollégánk válaszol kérdéseire a semperger.kinga@etk-rt.hu címen.

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?