Hirdetés
Számítógép: a mindennapi társ 13
2020. november 03. kedd, 08:00

netklaviAz Országos Informatikai Programiroda által Számítógép: a mindennapi társ 13 címmel számítógépek, szoftverek (Windows 10 operációs rendszerrel együtt) és informatikai szolgáltatások komplex rendszerének beszerzésére kiírt pályázat (mely kiegészíthető pl. NOTEBOOKokkal is) végső benyújtási határideje hamarosan lejár. A bírálaton való részvételhez elégséges a pályázat elektronikus kitöltése, így még akkor sincs elkésve a közelgő határidő ellenére (november 08. vasárnap, 24 óra), ha még nem látott eddig hozzá a kitöltéshez. 

1. Amennyiben Ön még nem regisztrált, megteheti ezt kevesebb, mint 5 perc alatt, a pályázati adatlap kitöltése ugyancsak nem igényel több időt 5 percnél. A legfeljebb két oldalas, a megpályázott számítógépes szolgáltatáscsomagok felhasználási módját is tartalmazó bemutatkozó anyag feltöltése sem hosszadalmas. Ezek meglétével már részt vesznek a pályázaton. A pályázat aláírt adatlapját akár a határidő után is postázhatják, hiszen a bírálat az elektronikusan feltöltött adatok alapján történik.

2. Amennyiben Ön már regisztrált, de a pályázati adatlapot még nem töltötte ki, és a legfeljebb két oldalas, a megpályázott számítógépes szolgáltatáscsomagok felhasználási módját is tartalmazó bemutatkozó anyag feltöltésére sem került sor, még nem késő befejezni, hiszen nem igényel több időt 15 percnél. Ezt elvégezve már részt vesznek a pályázaton. A pályázat aláírt adatlapját akár a határidő után is postázhatják, hiszen a bírálat az elektronikusan feltöltött adatok alapján történik.

3. Amennyiben Ön már regisztrált és az adatlapot is kitöltötte, de még nem töltötte fel a legfeljebb két oldalas, a megpályázott számítógépes szolgáltatáscsomagok felhasználási módját is tartalmazó bemutatkozó anyagot, megteheti ezt még, hisz a feltöltés nem több mint néhány perc, és ezt elvégezve már részt vesznek a pályázaton. A pályázat aláírt adatlapját akár a határidő után is postázhatják, hiszen a bírálat az elektronikusan feltöltött adatok alapján történik.

4. Amennyiben Ön csak NOTEBOOKokat, vagy egyéb önállóan is igényelhető kiegészítőket szeretne beszerezni, úgy megteheti ezt néhány perc alatt az egyszerűsített eljárásban. Ez egy kevesebb mint 5 perc alatt elvégezhető regisztrációval, és az ugyancsak nem több időt igénylő adatlapkitöltéssel elvégezhető. Ebben az esetben az intézményi bemutatkozó anyag feltöltésére nincs szükség, mindössze az adatlap megjegyzés rovatában kell feltüntetnie, hogy „egyszerűsített eljárás". Részletes információ az egyszerűsített eljárásról ide kattintva érhető el.

Az Országos Informatikai Programiroda által Számítógép: a mindennapi társ 13 címmel számítógépek, szoftverek (Windows 10 operációs rendszerrel együtt) és informatikai szolgáltatások komplex rendszerének beszerzésére kiírt pályázat (mely kiegészíthető pl. NOTEBOOKokkal is) végső benyújtási határideje hamarosan lejár. A bírálaton való részvételhez elégséges a pályázat elektronikus kitöltése, így még akkor sincs elkésve a közelgő határidő ellenére (november 08. vasárnap, 24 óra), ha még nem látott eddig hozzá a kitöltéshez.

Ossza meg a bejegyzést

 

Hozzászólások  

 
0 #1 Jelige 2020-11-03 12:40
Nem kellene jelezni, hogy ez fizetett hirdetés?
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

23ev

               CÉGBEMUTATÓ


 

online

Pályázati tanácsadónk

semperger_uj2

Pályázati tanácsadó kollégánk válaszol kérdéseire a semperger.kinga@etk-rt.hu címen.

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?