Hirdetés
Felfüggesztik az épületenergetikai pályázatot
2011. május 04. szerda, 07:30

 

epuletenergetikaA keretek kimerülése miatt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség határozatlan időre felfüggeszti az „épületenergetikai fejlesztések megújuló energiaforrás hasznosítással kombinálva” című KEOP-2011-4.9.0 pályázatot a március elesejével megnyílt Környezet és Energia Operatív Programban. A pályázatokat május közepéig még be lehet adni.

A KEOP 4.9.0 pályázat épületenergetikai fejlesztéseket finanszíroz vállalkozások, önkormányzatok és egyéb szervezetek részére. A pályázati felhívás kiemelt célkitűzése: ösztönözni a decentralizált, környezetbarát megújuló energiaforrást hasznosító rendszerek elterjedését, kiemelt hangsúlyt fektetve az energiahatékonyságra és az energiatakarékosságra. A kiírás szerint a 2011-2013-as időszakra a projektek megvalósítására 8 milliárd forint áll rendelkezésre, amelyből 2011-ben 2 milliárd forint pályázható.

„Ez a kiírás is azok közé a népszerű Új Széchenyi Terv pályázatok közé tartozik, amelyeknek a benyújtását nem szabad halogatni” – mondta Gyurácz Németh Iván tanácsadó a Világgazdaságnak. Ebbe a kategóriába tartoznak az egyszerűbb vállalkozásfejlesztési pályázatok, főként a Közép-Magyarország régióban és az ugyanerre a régióra kiírt megújuló energia pályázatok is. A már előkészített épületenergetikai projekteket a pályázók május 14-éig még benyújthatják.

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

alapnet2

24

               CÉGBEMUTATÓ


 

Pályázati tanácsadónk

semperger_uj2

Pályázati tanácsadó kollégánk válaszol kérdéseire a semperger.kinga@etk-rt.hu címen.

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?