Hirdetés
November 19-ig fogadják be a Közösségi Díj a Hagyományos Termékekért pályázatokat
2018. október 31. szerda, 09:00

disznotorA díjra önkormányzatok, önkormányzati társulások, civil szervezetek pályázhatnak. A hagyományos és tájjellegű termékek piacra jutását segítő, népszerűsítésükben részt vállaló közösségeket elsimerése a cél.

A mezőgazdaság gazdasági súlyát messze meghaladó szerepet tölt be hazánkban, ezért fontos, hogy kiemelten kezeljük  a hagyományos és tájjellegű mezőgazdasági termékek és élelmiszerek termelését, forgalmazását és annak megismertetését mind a hazai, mind az európai uniós piacon.

Ennek érdekében a díjnyertes pályázó jogosulttá válik arra, hogy kiállításokon, szakmai rendezvényeken és különböző marketinganyagokon bemutassa a díját, hozzájárulva ezzel a hagyományos és tájjellegű termékek népszerűsítéséhez a fogyasztók körében.

A díjat évente egy alkalommal a Termelői Közösségek Napja alkalmából az agrárminiszter adja át.

A pályázati felhívás és a pályázati űrlap letölthető itt

A kitöltött pályázati adatlapot nyomtatott formában az Agrárminisztérium Piacszervezési Főosztályára kell küldeni,  és elektronikusan pedig a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  elektronikus levélcímre. 

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés