Hirdetés
Pályázatok
Újra lehet pályázni az ingyen wifire
2020. június 04. csütörtök, 08:30

wifi4euAz Európai Bizottság mától elérhetővé teszi negyedik, egyben utolsó pályázati felhívását az ingyenes WiFi4EU hozzáférési pontok kiépítésére fordítható uniós finanszírozásról.

 
Kerékpárosbarát munkahelyek és települések
2020. június 04. csütörtök, 07:00

kerekparosbarat logo2Idén is meghirdetik a Kerékpárosbarát település és a Kerékpárosbarát munkahely pályázatokat. A kormány az elmúlt tíz évben is kiemelt figyelmet fordított a kerékpáros kultúra és infrastruktúra fejlesztésére.

 
A digitális gyermekvédelmet is szolgálja az OkosÓvoda Program
2020. június 03. szerda, 08:30

okosoviÚjabb pályázati lehetőség nyílik az OkosÓvoda Program keretében - jelentette be Schanda Tamás. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese, parlamenti és stratégiai államtitkára elmondta, hogy a Digitális Jólét Program már eddig is több mint száz intézménynek segített saját honlapjuk kialakításában. 2020-ban további száz óvoda kaphat egységes szolgáltatásként kész arculati elemeket tartalmazó modulokat, hogy így igényeinek megfelelően alakíthassa ki webes felületét.

 
Településfásítási programot hirdet az Agrárminisztérium
2020. június 03. szerda, 08:00

fa12Településfásítási programot hirdet 500 millió forintos keretösszeggel az Agrárminisztérium a 10 ezer fő alatti lakosszámú településeknek, amelyek együttesen 12 ezer sorfát igényelhetnek térítésmentesen - jelentette be Nagy István agrárminiszter Kecskeméten, a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. Juniperus Parkerdészetében.

 
Szolgálati lakás száz helyen
2020. június 03. szerda, 07:00

gyoparos alpar01Több mint száz kistelepülésen alakítanak ki szolgálati lakásokat, erre ötmilliárd forintos keretösszeget különítettek el a Magyar falu programban. A program népszerű, a rendszer rugalmas, gyorsan hoznak döntést egy-egy pályázati támogatásról, és gyorsan is utalják a támogatási összeget.

 
Klímabarát díj 2020
2020. május 29. péntek, 08:30

klimasA Klímabarát Települések Szövetsége az élhető és fenntartható települési környezetért folytatott kampányának keretén belül pályázatot hirdet a  „klímabarát díj" elnyerésére.

 
Pályázat településfejlesztési beruházások támogatásra a BKÜ területén
2020. május 26. kedd, 08:30

balrajzA Balaton Fejlesztési Tanács (továbbiakban: Tanács) az Innovációs és Technológiai Minisztérium (a továbbiakban: ITM) által biztosított forrás terhére pályázatot hirdet a Balaton Kiemelt Üdülőkörzetben (a továbbiakban: BKÜ) található településfejlesztési beruházások támogatására.

 
Magyar Falu Program: újabb fejlesztések valósulhatnak meg
2020. május 25. hétfő, 07:00

magyar falu logoA Magyar Falu Program idei pályázati forrásaiból újabb jelentős beruházások segíthetik a vidék népességmegtartó erejének növelését. Idén a program részeként eddig kilenc, részben a tavalyi tematikát követő pályázatot hirdettek meg.

 
Pályázat ebrendészeti telepek korszerűsítésének támogatására
2020. május 22. péntek, 08:00

kutyafutPályázat ebrendészeti telepet működtető civilek és települési önkormányzatok számára a telepek korszerűsítésének támogatására.

 
Idősbarát önkormányzat díjra lehet pályázni
2020. május 19. kedd, 08:00

idosekSzeptember 10-én éjfélig lehet pályázni az Idősbarát önkormányzat díjra, amelynek pénzjutalmát idén egymillióról másfél millió forintra emelték - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteken, a család nemzetközi napján az MTI-vel.

 
Ismét lehet pályázni az Európai Örökség címre
2020. május 05. kedd, 08:00

euoroksegA kulturális örökség védeleméért felelős miniszter 2020-ban ismét meghirdeti az Európai Örökség cím elnyerésére pályázó helyszínek nemzeti szintű előzetes kiválasztására vonatkozó pályázatot. Az előző pályázati ciklusban az Európai Bizottság döntése alapján, kilenc másik európai helyszín mellett Szentendre városa is elnyerte az elismerő címet.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 55