Hirdetés

Hogy volt régen....?
girdmario


Az Önkormányzati Klubról - Rólunk


 

Hirdetés
Ma 2023. márc. 23., csütörtök, Emőke napja van. Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Az önkormányzati Biztosítások Rendszer használata
bizt_modul_kA biztosítási ajánlatok bekéréséhez a biztosítási törvény alapján szükség van valós és cégszerű adatok megadására - * - mely alapadatok nélkül a biztosítók sem tudnak ajánlatot készíteni -, illetve szintén e törvény alapján biztosítási alkusz - már az ajánlatok beszerzésének időszakában is - csak a megbízóval előzetesen megkötött megbízási szerződés alapján járhat el.

 

Ez a szerződés azonban nem kötelezi az ajánlatkérőket a beérkező ajánlatok valamelyikének elfogadására, biztosítási szerződés megkötésére – a döntés joga ebben az esetben is mindenképpen a megbízóé. * A rendszerbe feltöltött cégadatokat és biztosítási tartalomra vonatkozó adatokat biztosítási titokként kezeli a rendszerben dolgozó alkusz és  a biztosítók is. Az elektronikus adatközlés és a rendszer munkafolyamatai minősített, védett csatornán kezelődnek. 
A biztosítási alkusz tevékenységét ingyenesen bocsájtja megbízó rendelkezésére, sem az ajánlatkérés, sem a biztosítás megkötése, sem fennállása/érvényességi ideje alatt munkájáért díjat nem számít fel a megbízónak.
ÖBR - Biztosítási Szabályzat

Vissza az előző oldalra

 

Tovább az Önkormányzati Biztosítások oldalra

Ossza meg a bejegyzést