Hirdetés

girdmario

Hirdetés
Ma 2022. dec. 06., kedd, Miklós napja van. Holnap Ambrus napja lesz.

Közigazgatás, településfejlesztés
Tanyafejlesztési pályázat prolongálva PDF Nyomtatás
2022. november 03. csütörtök, 07:00

tanya03Meghosszabbította az Agrárminisztérium a tanyafejlesztési pályázatot 2023 júniusáig a vidékfejlesztési program keretében – közölte Feldman Zsolt, a tárca mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára Zsanán.

 
Magyar falu program – folytonos fejlesztés PDF Nyomtatás
2022. szeptember 14. szerda, 06:00

magyar falu logoA Magyar falu programot a magyar falvak írják, ezért valósulhatnak meg életminőséget javító beruházások - mondta Gyopáros Alpár modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Komlóskán.

 
Nagy az érdeklődés a Magyar Falu Program eddigi pályázatai iránt PDF Nyomtatás
2019. május 21. kedd, 06:00

magyar falu logoA helyi egyházi közösségi terek fejlesztésére 949 egyházközösség, míg a nemzeti identitástudat erősítésére 1216 önkormányzat jelentkezett a Magyar Falu Program keretében februárban elsőként meghirdetett pályázatokra – jelent meg a Miniszterelnökség közleményében.

 
Ösztöndíj fogyatékossággal élő hallgatóknak PDF Nyomtatás
2016. január 11. hétfő, 07:00

magyarkozlonyA Miniszterelnökség pályázatot hirdet közigazgatási ösztöndíjra fogyatékos felsőoktatási hallgatók számára. A Magyar Közlönyben megjelent felhívás szerint a várhatóan február végén induló program célja a szakmailag elhivatott, munkatapasztalattal nem rendelkező, a nemzeti közigazgatás iránt elkötelezett hallgatók ösztöndíj-támogatással megvalósuló, szakirányú munkatapasztalat-szerzésének biztosítása.

 
Tisztelt látogatónk! PDF Nyomtatás

Pályázati tanácsadó szolgáltatásunk célja, hogy felhívjuk az önkormányzatok és intézményeik figyelmét azokra a pályázati lehetőségekre, amelyek a működési, közigazgatási és közszolgálati feladatok ellátásához nyújtanak kiegészítő forrásokat.

A pályázatok részletes anyagait regisztrált felhasználóink láthatják. A megtekintéshez kérjük lépjen be felhasználónevével és jelszavával, illetve regisztráljon itt.

 

A pályázatok kategóriái a jobboldali menüsávban találhatók.

A pályázatokkal kapcsolatos kérdéseikkel keressék szakértőnket!

 
Falusi kisboltok: lehet még pályázni PDF Nyomtatás
2021. június 21. hétfő, 06:00

gyoparos alpar02A Magyar falu programban még június végéig lehet pályázni a kisboltok megmentését célzó, több tízmilliárd forint támogatásra – hívta fel a figyelmet a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, Gyopáros Alpár.

 
Támogatás az önkormányzati köztisztviselők béremeléséhez PDF Nyomtatás
2019. február 04. hétfő, 07:00

pogacsastibor03A Belügyminisztérium 11 milliárd forinttal támogatja a nehéz helyzetben lévő önkormányzatokat a köztisztviselők bérének emelésében. A belügyminiszter által meghirdetett pályázattal a szerényebb anyagi helyzetű önkormányzatok előtt is megnyílik a rég várt lehetőség.

 
További uniós források PDF Nyomtatás
2013. szeptember 19. csütörtök, 06:00

mezo ferenc01A kormány döntése értelmében újabb, tizenhétmilliárd forintos fejlesztés valósulhat meg az Észak-alföldi régióban. A régióhoz tartozó három megyében huszonöt várost érint a városrehabilitációs támogatás. A mostani fejlesztésekkel három új járási székhelyet hoznak létre, és két új kormányablakot is kialakítanak.