Hirdetés

Hogy volt régen....?
girdmario


Az Önkormányzati Klubról - Rólunk


 

Hirdetés
Ma 2023. jan. 26., csütörtök, Vanda és Paula napja van. Holnap Angelika napja lesz.

Környezetvédelem, fenntartható fejlődés
Lehet még pályázni e-biciklire PDF Nyomtatás
2022. augusztus 23. kedd, 06:00

bicikliparkoloVan még pályázati forrás elektromos rásegítésű kerékpárok vásárlásához: 140 millió forint támogatás jut pedelec és 109 millió forint e-cargo kerékpár vásárlásához a keretösszegekből.

 
Madárbarát település mintaprojekt-pályázat PDF Nyomtatás
2022. május 13. péntek, 06:00

madareteto01A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület az évtizedek óta futó lakossági Madárbarát kert program sikerére alapozva pályázatot hirdet önkormányzatok részére Madárbarát település mintaprojektek megvalósítására.

 
Még egy évig pályázhatnak erdőtelepítésre a települések PDF Nyomtatás
2021. december 14. kedd, 07:00

faultetesA Vidékfejlesztési Programban az erdőtelepítési pályázatok beadási határidejét 2022. december 31-ig meghosszabbították – mondta el a Pilismaróton megtartott ünnepélyes faültetésen az illetékes államtitkár.

 
Lakossági napelemes rendszerek támogatása PDF Nyomtatás
2021. március 05. péntek, 09:30

napelem monostorpalyiA tervek szerint idén nyáron pályázatot írnak ki lakossági napelemes rendszerek beruházási támogatására, mivel az olcsó és innovatív energia biztosításában, a rezsicsökkentés eredményeinek megvédésében kulcsszerepe lesz a napenergia felhasználásának.

 
Tisztelt látogatónk! PDF Nyomtatás

 

Pályázati tanácsadó szolgáltatásunk célja, hogy felhívjuk az önkormányzatok és intézményeik figyelmét azokra a pályázati lehetőségekre, amelyek a működési, közigazgatási és közszolgálati feladatok ellátásához nyújtanak kiegészítő forrásokat.

A pályázatok részletes anyagait regisztrált felhasználóink láthatják. A megtekintéshez kérjük lépjen be felhasználónevével és jelszavával, illetve regisztráljon itt.

 

A pályázatok kategóriái a jobboldali menüsávban találhatók.

A pályázatokkal kapcsolatos kérdéseikkel keressék szakértőnket!

 
METÁR-tender: 57 pályázó nyert PDF Nyomtatás
2021. december 16. csütörtök, 07:00

mekhKihirdette a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a megújuló energiaforrásból termelt áram támogatására kiírt harmadik tender eredményét, a felhívásra összesen száznyolcvanhárom ajánlat érkezett, ötvenhét pályázat nyert.

 
Regisztráció a Településfásítási program második ütemére PDF Nyomtatás
2021. június 14. hétfő, 06:00

fasitFolytatódik az Agrárminisztérium által indított, rendkívül sikeres Településfásítási program. A minisztérium az egyértelműen pozitív tapasztalatok alapján további egymilliárd forintot kínál fel a tízezer fő alatti települések számára.

 
Egymilliárdból fejlesztik a szilárdhulladék-gazdálkodási rendszert PDF Nyomtatás
2015. július 27. hétfő, 06:00

v nemeth zsoltA Zalaispa Hulladékgazdálkodási Társulás csaknem egymilliárd forint uniós támogatást nyert el 282 település szilárdhulladék-gazdálkodási rendszerének, eszközparkjának fejlesztésére, informatikai korszerűsítésére a Környezet és Energia Operatív Program pályázatán.

 


alapnet2

24

               CÉGBEMUTATÓ


 

Pályázati tanácsadónk

semperger_uj2

Pályázati tanácsadó kollégánk válaszol kérdéseire a semperger.kinga@etk-rt.hu címen.

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?