Hirdetés
Húsvét a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban PDF Nyomtatás
2019. április 15. hétfő, 15:56

nyulkIdőpont: április 19-22.
Helyszín: 3517 Miskolc , Erzsébet sétány 8.
Töltsd a húsvétot a Kalandparkban, és fedezd fel a megannyi színes és izgalmas attrakciónk mellett a különleges, húsvéti programjainkat.

 

Lesz itt élő nyuszi simogatás, tojáskeresés, kézműves foglalkozás, míg az idősebb korosztály tagjai a hagyományos húsvéti ízeket kóstolhatják meg, új köntösbe öltöztetve. A kalandpark meglepetéseként pedig minden nap más és más attrakciónkat próbálhatjátok ki kedvezményes áron!

3517 Miskolc , Erzsébet sétány 8.

Programok

Kézműves foglalkozások:
Készíts húsvéti üdvözlőkártyát, fess hímes tojást vagy épp hajtogass tojástartót, megannyi színes ötlettel várunk kézműves sátrunkban! A kézműves foglalkozásokon való részvétel díjtalan!

Arcfestés:
Nálunk nincs lehetetlen! Kérj bármilyen különleges mintát is, ügyeskezű sminkesünk a legegyedibb kérést is teljesíteni tudja!

Hiúz találkozó:
A Kalandpark kedves, szőrös, sárga kabalaállata legalább annyita imádja a húsvétot, a kalandokat és a finom fogásokat, mint mi, így ő sem hagyhatja ki a remek programokat! Egy nap többször is felbukkan, így készíthetsz vele közös képet!

Húsvéti társasjáték:
Csak erre az alkalomra kreált társasjátékunk végén mindenki egy kis ajándékkal lesz gazdagabb, legyen akár nyertese, akár vesztese a játéknak! A játékban való részvétel díjtalan!

Tojásdobó verseny:
Célozz, lőjj, találj, és nyerd meg a különböző kalandparkos nyereményeket! A játékban való részvétel díjtalan!

Tojáskeresés:
Minden reggel rendetlen nyulak rengeteg tojást hagynak szanaszét a játszótéren. A te dolgod, hogy megtaláld és összeszedd!

Nyuszisimogató:
Ha húsvét, akkor nyúl. Nagyfülű tapsifüles barátainkból egy pár napig több is a kalandparkba teszi át a székhelyét, ahol meg lehet őket simogatni, gyömöszölni, és elkészülhet a húsvét tutira legcukibb képe is. A tojást márpedig a nyuszi hozza!

Locsolkodás:
Nem hoztál kölnit és nem jut eszedbe egy jó locsolóvers sem. Sebaj, mi mind a kettőt adjuk neked! Keresd húsvéti locsolófánkat és vegyél kölcsön egy verset!

Falatozónk különleges húsvéti menüajánlatai:
Füstölt tarjával és tojással töltött lángos, tormás tejföllel
Rántott sertéskaraj majonézes tojásos burgonyasalátával
Füstölt tarja majonézes tojásos burgonyasalátával, tormával és hagyományos húsvéti kaláccsal
Kürtős kalács variációk

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Szabályozási Tudsátár

Naptár

Május 2020
H 4111825
K 5121926
Sz 6132027
Cs 7142128
P18152229
Sz29162330
V310172431