Hirdetés


Az Önkormányzati Klubról - Rólunk


 

etk szabalyzatok FB200x75

Hirdetés
Ma 2021. febr. 24., szerda, Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?

Építészet, infrastruktura
Folytatódik a Népi Építészeti Program PDF Nyomtatás
2020. június 12. péntek, 06:00

nepi-epiteszeti-program-logoA Népi Építészeti Program idén nyáron két újabb lehetőséget ír ki támogatás igénylésére, júniusban a tájházak, júliusban pedig magánszemélyek, civil szervezetek, önkormányzatok, egyházak nyújthatnak be kérelmet szakmai előkészítésre és felújításra.

 
Lehet pályázni a népi épített örökség védelmére PDF Nyomtatás
2019. június 20. csütörtök, 06:00

nepi-epiteszeti-program-logoJúnius 24-től egy hónapon át lehet pályázni a népi építészeti emlékek helyreállítását támogató Népi Építészeti Program idei forrásaira. A vissza nem térítendő támogatás egyedi támogatási kérelem benyújtásával igényelhető.

 
Tisztelt látogatónk! PDF Nyomtatás

 

Pályázati tanácsadó szolgáltatásunk célja, hogy felhívjuk az önkormányzatok és intézményeik figyelmét azokra a pályázati lehetőségekre, amelyek a működési, közigazgatási és közszolgálati feladatok ellátásához nyújtanak kiegészítő forrásokat.

A pályázatok részletes anyagait regisztrált felhasználóink láthatják. A megtekintéshez kérjük lépjen be felhasználónevével és jelszavával, illetve regisztráljon itt.

 

A pályázatok kategóriái a jobboldali menüsávban találhatók.

A pályázatokkal kapcsolatos kérdéseikkel keressék szakértőnket!

 
Negyvenmilliós bírság közbeszerzési kartell miatt PDF Nyomtatás
2015. január 15. csütörtök, 07:00

utepites01Két közbeszerzés keretében a nyertes pályázatról egyeztetett a OTYS Úttechnika Kft., az Út-Garantor Kft. és a Kristály-Vár Építési, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.. A három cég együttesen 43,6 millió forintos büntetést kapott a jogsértésért - közölte a Gazdasági Versenyhivatal.