Hirdetés
Mi az e-learning? PDF Nyomtatás

Az e-learning (elektronikus tanulás, távoktatás) számítógéppel támogatott, internet alapú távoktatási forma, amely nem igényel különösebb informatikai, számítógépes ismereteket, ám számtalan előnyt nyújt a hallgatók számára.

Fontosabb jellemzői

  • Folyamatos elérhetőség napi 24 órában, földrajzi helytől függetlenül.

  • Rugalmasság az egyéni ütemezésben, előrehaladásban és ismétlési lehetőségekben.

  • Eredményorientált tanulás (ön)ellenőrző tesztek segítségével, az előrehaladás figyelésével.

  • Tetszés szerint ötvözhető hagyományos tantermi órákkal, gyakorlati foglalkozásokkal, vagy vizsgákkal.

Költségtakarékosság

Az e-learning tanfolyamokkal jelentős költségmegtakarítás érhető el: elmélyült tudás szerezhető a tantermi oktatásnál lényegesen olcsóbb tanfolyami díjakkal, nincs utazás, ellátási költség, többletadó. A távoktatással jelentősen csökkenthető a kieső munkaidő.

Kinek hasznos?

Az elektronikus oktatási forma hatékony és költségtakarékos eszköze lehet az önkormányzati szakemberek képzésének, továbbképzésének, közvetett módon az önkormányzati munka minőségének javulását eredményezheti. Mindenki számára előnyt jelent, aki elmélyült tudást szeretne megszerezni, a tantermi foglalkozásoknál jelentkező többletköltségek nélkül, ugyanakkor képes az önálló tanulásra.

Lebonyolítás

Az ETK Szolgáltató zRt. mint szolgáltató, többféle módon is segíti, támogatja a hallgatókat esetleges problémáik megoldásában, ügyfélszolgálatunk szükség esetén telefonos segítséget is nyújt. A megrendelésnél lehetőség van a sikeres tesztvizsgákról igazoló oklevelet igényelni, továbbá az eredményekről igény szerint összefoglaló tájékoztatást nyújtunk a megjelölt kapcsolattartó számára.

 

 Elérhető tananyagok

 

Ossza meg a bejegyzést