Hirdetés

Hogy volt régen....?
girdmario

Hirdetés
Ma 2023. márc. 20., hétfő, Klaudia napja van. Holnap Benedek napja lesz.

Kiürült a kassza Tiszabőn PDF Nyomtatás
2011. január 05. szerda, 11:28

tiszaboHuszonkétezer forintot kaptak decemberi fizetésük helyett Tiszabőn testületi döntés alapján a tanárok, tanítók, az óvónők és a többi önkormányzati alkalmazott. A január elején érkezett tizennégymillió forintból ezt és a segélyek kifizetését tudta csak a vállalni az önkormányzat.

 

A település polgármestere, Farkas Barna azt mondja, Tiszabőn több a kiadás, mint a bevétel, és a pénztelenség mellett még 60 millió forintos adósságot is görget maga előtt a falu. Takarékossági okok miatt már megszüntették a költségtérítéseket, négy embert elbocsátottak, a polgármester, a jegyző és a testület tagjai sem veszik fel az illetményüket.

Az mno.hu egy olvasói levél miatt kereste fel Tiszabőt, a levél a csatornaépítés és az óvoda-beruházás gyanús körülményeiről szól. A polgármester szerint a műszaki ellenőrök és a közigazgatási hivatal mindent rendben találtak a beruházásoknál, pedig 20-30 ellenőr is vizsgálódott a faluban.

A polgármester abban bízik, hogy valaki majd csak segít. Arról is beszélt, hogy úgy tudja, februárban több pénzt kapnak a kormánytól, abból majd fizetnek visszamenőleg is.

Ossza meg a bejegyzést

 

Hozzászólások  

 
+1 #4 Skinhad 2011-02-10 14:17
Sok Brazilnak adják a sok pénzt !!!
Idézet
 
 
+3 #3 olvasó 2011-01-07 19:28
Érdekes hely lehet ez a Tiszabő:
http://www.onkormanyzatiklub.hu/erdekessegek/105-hogy-tudja-kire-szavaz
http://www.onkormanyzatiklub.hu/valasztasi-hirek/201-valasztasi-utojatekok
http://www.onkormanyzatiklub.hu/elemzesek/435-magyarorszag-ket-polusa-csopak-es-tiszabo
Idézet
 
 
+4 #2 Tomori Pál 2011-01-07 19:04
Ez kb. ugyanaz, mintha egy befekteési bank eljátszaná a rábízott pénzt a tőzsdén. Aztán várná, hogy valaki segít. Aki a rábízott (önkormányzati) vagyonnal ilyen eredmánytelenül bánik, annak viselni kell a következményét. Abba meg bele sem merek gondolni, mi van, ha Anna Marinak igaza van a személyi összetételt illetően.
Idézet
 
 
0 #1 Anna Mari 2011-01-06 22:08
Sajnos, a képviselők is, olyanok mint, Farkas Barna,kettő börtönben is ült,és maradék képviselők, pedig uzsora kamatosok.Szeri ntem nem uzsorások kellenének oda. Igy is csödbe van már Tiszabő, a faluban azt beszélik, hogy mindenen jelzálog van. Lassan már orvos se lessz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

alapnet2

25

               CÉGBEMUTATÓ


 

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?