Hirdetés
Hirdetés
Ma 2022. máj. 18., szerda, Erik és Alexandra napja van. Holnap Ivó és Milán napja lesz.

Pályázati felhívás energetikai fejlesztésre PDF Nyomtatás
2010. december 21. kedd, 12:00

szigetelesPályázatot hirdetett üzemeltetési költségcsökkentést eredményező energetikai fejlesztések pénzügyi támogatására a Belügyminisztérium Gazdasági és Informatikai Helyettes Államtitkársága a Belügyminisztérium fejezethez tartozó költségvetési szervek részére.

 

A pályázat olyan beruházások, rekonstrukciók, átalakítások egyszeri, visszatérítendő, előfinanszírozással történő támogatására szolgál, amelyek az ingatlanok üzemfenntartási költségeit energetikai fejlesztés révén képesek hatékonyan csökkenteni, biztosítják az energiahordozókkal való takarékosabb gazdálkodást, és elősegítik a veszteségek mérséklését. Ilyen lehet a fajlagos energiaigény vagy a hőveszteség csökkentése, villamosenergia-felhasználás mérséklése, megújuló energiahordozók alkalmazása.

A Belügyminisztérium fejezethez tartozó költségvetési szervek közül azok vehetnek részt a pályázaton, melyek a saját vagyonkezelésükben levő ingatlanon kívánnak energetikai fejlesztést megvalósítani, és tudják saját forrásból fedezni a fejlesztés megvalósításához szükséges pénzösszeg ötödét.

A pályázat kódja: 30000/ 6625 /2010. BM. Benyújtási határideje: 2011. február 14. 16.00 óra. Részleteiben olvasható a Belügyminisztérium honlapján. Ugyanott megtalálható a pályázati dokumentáció és adatlap.

Ossza meg a bejegyzést

 

Hozzászólások  

 
+3 #1 Villámszóró 2011-01-28 20:19
Nesze neked pályázati rendszer egyszerűsítés, ezt is három példányban kell benyújtani papíron. Miért nem elég 1 azaz egy darab CD. Ja és vissza kell fizetni hat év alatt, nem olyan gömbölyű.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

23ev

               CÉGBEMUTATÓ


 

online

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?