Hirdetés

etk szabalyzatok FB200x75

Hirdetés
Ma 2021. márc. 05., péntek, Adorján és Adrián napja van. Holnap Leonóra és Inez napja lesz.

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?

Újdonság a mobilfizetésben PDF Nyomtatás
2011. október 26. szerda, 09:00

csekkAkár sárga csekket is befizethetünk azzal az alkalmazással, amely mától letölthető az okostelefonokra – és hamarosan „hagyományos" mobiltelefonokra is. A MasterCard Mobile segítségével könnyen, gyorsan és biztonságosan lehet bankkártyával fizetni számos szolgáltatónál és internetes kereskedőnél.

A MasterCard Mobile az első fizetési alkalmazás Magyarországon, ami függetlenül attól, hogy az ügyfél melyik mobiloperátor vagy bank szolgáltatását veszi igénybe, csupán a bankkártya segítségével teszi lehetővé a fizetést.

A rendszer mobiltelefonunkon egy virtuális bankkártyát hoz létre, amely -egyelőre- három területen biztosít fizetési szolgáltatást: segítségével mobiltelefon-egyenleget lehet feltölteni, bizonyos szolgáltatói számlák rendkívül kényelmes és gyors befizetését teszi lehetővé, valamint internetes fizetésre is alkalmas. A program egyszeri regisztrációs díja 99 forint. 

A projekt banki partnere az FHB Csoport, aki az elfogadóhelyek, kereskedők, számára biztosítja az alkalmazást. A résztvevő szolgáltatók - a MasterCard mellett- a Telenor és a Magyar Telekom.

A MasterCard az alkalmazáson keresztül elérhető szolgáltatók és kereskedők folyamatos bővülésére számít. Jelenleg Telenor és QR kóddal ellátott T-Mobile és T-Home számlákat lehet kiegyenlíteni a MasterCard Mobile segítségével, vásárolni pedig a Bookline, a Bónusz Brigád, a Bortársaság és a GRoby kínálatából lehet.
Foltányi Tamás, FHB Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója elmondta: a felhasználó szempontjából a biztonságnak több fontos eleme van, a kibocsátó bank garantálja, hogy csak a felhasználó tudja regisztrálni a rendszert, így teljesen biztonságosnak tekinthető a program. A kereskedő, elfogadóhely szempontjából ugyanakkor kis fejlesztéssel jár a rendszer, ott, ahol már most is lehet bankkártyával fizetni.

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

23ev

               CÉGBEMUTATÓ


 

online

Szabályozási Tudsátár