Hirdetés

Hogy volt régen....?
girdmario

Hirdetés
Ma 2023. márc. 20., hétfő, Klaudia napja van. Holnap Benedek napja lesz.

Október 15-én ismét Regeneráció – Kormányzati Karrier Expo PDF Nyomtatás
2011. október 04. kedd, 09:00

regenerA Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium  jövő szombaton második alkalommal is megrendezi a Regeneráció - Kormányzati Karrier Expót a Millenárison. A KIM az elmúlt évben több rendezvénnyel is nyitott a fiatalok felé: az első alkalommal tavaly ősszel megrendezett Kormányzati Karrier Expóra közel 8000 fiatal látogatott ki, a tavaszi Közigazgatási Nyílt Napon több mint hatszázan vettek részt, nyáron pedig Regeneráció Tábort szerveztek a közigazgatás iránt érdeklődő fiatalok számára.

A közigazgatás fiatalosítása, a fiatalok bevonása, a „Regeneráció” kezdeményezője Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, aki szerint a magyar közigazgatás megújításához nagy szükség van a jól képzett, dinamikus fiatalokra.

A Regeneráció eseményeinek célja, hogy az érdeklődő diákok és pályakezdők közvetlen élményekkel nyerjenek betekintést a közigazgatási, közszolgálati pályába, és így valós alternatíva legyen számukra a közszolgálati életpálya. A második Kormányzati Karrier Expóra látogatók személyesen találkozhatnak majd az egyes minisztériumok, államtitkárságok vezetőivel, és beszélgethetnek a közigazgatásban dolgozó fiatalokkal is. 

A hagyományokhoz híven az expo egyben nemzedéki konferencia lesz, ahol egész napos kerekasztal beszélgetés-sorozat várja az érdeklődőket. Mindemellett a kormány ismét meghirdeti a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjat, amelynek keretében ismét 150 fiatal kap lehetőséget arra, hogy az Európai Unióban szerezzen szakmai gyakorlatot. A tavalyi expón meghirdetett ösztöndíj első nyertesei ezekben a hónapokban éppen több hónapos külföldi gyakorlatukat töltik valamely uniós tagállam intézményében.

Az idei Regeneráció újdonsága, hogy immár a közigazgatás Budapesten kívüli „bástyáival”, a megyei kormányhivatalok munkájával is megismerkedhetnek a résztvevők, amelyek nagy lehetőséget jelentenek a vidéki, és közszolgálati pályájukat otthonuk közelében elképzelő fiataloknak. A második Regeneráció – Kormányzati Karrier Expo 2011. október 15-én, szombaton 10 és 16 óra között várja a látogatókat a budapesti Millenáris Park „B” épületében. További információk a facebook.com/regeneracio oldalon találhatóak. (kormany.hu)

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

alapnet2

25

               CÉGBEMUTATÓ


 

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?