Hirdetés

etk szabalyzatok FB200x75

Hirdetés
Ma 2021. febr. 27., szombat, Ákos és Bátor napja van. Holnap Elemér napja lesz.

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?

Lábatlanban ingyenes földdel, vetőmaggal segít az önkormányzat PDF Nyomtatás
2011. március 31. csütörtök, 09:00

kapaloSegít a munkanélküli lábatlani lakosoknak az önfenntartásban a város önkormányzata. A képviselő-testület arról döntött, hogy a hátrányos szociális helyzetben élők élelmiszerszükségletének ellátásához, a szociális juttatás kompenzálásához ingyenesen használható, megművelhető földterületet és vetőmagcsomagot ad.

 

A programban való részvételre munkanélküli, lábatlani állandó lakhellyel rendelkező lakosok pályázhatnak április 15-éig, amennyiben a család egy főre jutó jövedelme 42 750 forintnál kevesebb. A sikeres pályázók mintegy 800 négyzetméter nagyságú, felszántott területet kapnak ingyenes használatra az önkormányzattól egy évre. Az igénylőknek 15 ezer forint értékben vetőmagcsomagot adnak (zöldségek, burgonya, egyéb élelmiszernövények).

A pályázók a terület ingyenes használatáról egy évre szóló szerződést kötnek az önkormányzattal. A pályázók gondoskodnak a vetemény gondozásáról (locsolásáról), a szükséges munkaeszközökről, valamint szükség esetén a terület őrzéséről. Az önkormányzat ellenőrzi a felszántott terület használatát, és kizárja az egy év után lehetséges szerződéshosszabbításból azt, aki önhibájából elmulasztja az igényelt terület gondozását.

Ossza meg a bejegyzést

 

Hozzászólások  

 
+1 #1 Erdei Lászlóné 2011-03-31 11:09
Nagyon méltányolandó, és követendő kezdeményezés. Remélhetőleg megbecsülik a kedvezményezett ek az önkormányzat igyekezetét.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

23ev

               CÉGBEMUTATÓ


 

online

Szabályozási Tudsátár