Hirdetés

girdmario

Hirdetés
Ma 2022. szept. 25., vasárnap, Eufrozina és Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.

Archívum
Szakmai segítség belső ellenőröknek PDF Nyomtatás
2014. október 28. kedd, 11:00

transptransp1A revisionSOFT egy 15 éve a belső ellenőrzésben dolgozó szakmai csapat szellemi terméke. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy szakmai segítséget nyújtunk a belső ellenőröknek egy informatikai támogató rendszer megalkotásával.

 
13 milliárd forint falusi turizmusra PDF Nyomtatás
2013. november 11. hétfő, 08:00

v nemeth zsolt01Falusi szálláshelyek létrehozásának, a meglévők bővítésének, turisztikai szolgáltatások fejlesztésének támogatására több mint 13 milliárd forint áll rendelkezésre. Még az idén be lehet adni a pályázatokat, a fejlesztéseket jövő év végéig kell megvalósítani.

 
Elhunyt Dr. Kara Pál nyugalmazott közigazgatási államtitkár PDF Nyomtatás
2013. április 30. kedd, 07:00

kara_pal2Dr. Kara Pál, a Fejér Megyei Területi Választási Bizottság elnöke, a Belügyminisztérium korábbi önkormányzati és építésügyi helyettes államtitkára, Martonvásár díszpolgára életének hetvenedik évében elhunyt – tudatta közös közleményében a Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Kormányhivatal.

 
Orbán Viktor a jutalmak visszafizetésére kéri a polgármestereket PDF Nyomtatás
2013. január 24. csütörtök, 09:00

penzkonz_kCsütörtökig válaszolnak a Fidesz választókerületi elnökei Kubatov Gábor pártigazgató és Kocsis Máté kommunikációs igazgató levelére azzal kapcsolatban: választókerületükben hány kormánypárti polgármester vagy alpolgármester vett fel jutalmat. Kocsis Máté megerősítette: valóban az összeg visszafizetését kérték.

 
Örömmel fogadták a támogatást PDF Nyomtatás
2012. november 30. péntek, 09:00

martfu_kTöbb éve szervezi az Európai Unió által finanszírozott EU Élelmiszersegély Programot a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal. Az országos program keretében az uniós forrásból előállított élelmiszereket az MVH-val szerződött segélyszervezetek juttatják el a magyarországi rászorultak részére. A Magyar Ökomenikus Segélyszervezet az EU élelmiszersegély program keretében idén is biztosította Martfűn a programhoz való csatlakozást.

 
Egyre jobban félünk a munkanélküliségtől - Zuhan a fogyasztói bizalom PDF Nyomtatás
2012. október 26. péntek, 09:00

haz0_kOktóberben kissé javultak az üzleti, de romlottak a fogyasztói várakozások a GKI Gazdaságkutató által az EU támogatásával végzett felmérés szerint. A GKI-Erste konjunktúra-index szezonális hatásoktól megtisztított értéke októberben mínusz 24,6 pontra nőtt az előző havi mínusz 25 pontról.

 
ReGeneráció - Kormányzati Karrier Expo ismét a Millenárison PDF Nyomtatás
2012. október 19. péntek, 09:00

kiall_kOktóber 27-én, szombaton ismét Regeneráció – Kormányzati Karrier Expo lesz a Millenárison. Az immár hagyománnyá vált rendezvényt idén harmadszor rendezi meg a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium. Az expó célja a közszolgálati, kormányzati, közigazgatási munka és karrierlehetőségek bemutatása a fiatalok számára. Idén is bemutatkoznak a minisztériumok és háttérintézményeik, valamint pódiumbeszélgetések is lesznek.

 
Időközi választások PDF Nyomtatás
2012. október 09. kedd, 09:00

vala_kAz MSZP-színekben induló Varga Gyula nyerte a soproni időközi önkormányzatiképviselő-választást.

 
A jegyzőnek elege lett a cigányokból PDF Nyomtatás
2012. augusztus 17. péntek, 10:00

fek_kBár két és fél hete érte sérelem a Feketegyöngy Kulturális Egyesület táncosait Drávatamási falunapján, az együttes 12-14 éves tagjai és felnőtt kísérői, még mindig nem ocsúdtak fel a megaláztatásból – írja a Népszabadság.

 
Fáj a razzia után Ozora feje PDF Nyomtatás
2012. augusztus 15. szerda, 08:30

A polgármester a falu rossz hírneve, a helyiek egy része pedig a munkalehetőségek sorsa miatt aggódik, miután a rendőrség látványos akciókat hajtott végre az ozorai fesztiválon és előállított több embert. Volt, hogy meztelen emberek álltak a buszmegállóban, de soha nem volt komoly baj a vendégekkel – írja az Index.hu.

 
Nekiment az ombudsman a kötelező óvodának PDF Nyomtatás
2012. július 30. hétfő, 08:45

ovi_kSzabó Máté szerint a három éves kortól kötelező óvodáztatás korlátozza a szülők a nevelés megválasztásához fűződő alapjogát – írja a hirado.hu.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 74

alapnet2

24

               CÉGBEMUTATÓ


 

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?