Hirdetés
Vidékfejlesztési program: kézikönyv mutatja be
2015. augusztus 31. hétfő, 07:00

gyorffy balazs nak01Elkészült a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara új kézikönyve, amely az országban elsőként ad átfogó és hiteles tájékoztatást a lehetséges pályázók számára az új vidékfejlesztési programról.

A közel százoldalas, 120 ezer példányban megjelenő kézikönyvet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) ingyenesen eljuttatja mind a háromezer Standard Termelési Érték (STÉ) feletti termelési potenciállal rendelkező tagjának postán – jelentette az MTI. A kiadvány már letölthető a kamara honlapjáról, emellett rövidesen a falugazdász-irodákban is hozzájuthatnak az érdeklődők.

A kézikönyv a mezőgazdasági termelők, erdőgazdálkodók, élelmiszer-feldolgozók, vidéken működő egyéb vállalkozások, nonprofit szervezetek, önkormányzatok számára mutatja be közérthető nyelven a vidékfejlesztési program lényeges elemeit. A kiadvány minden műveletet egy-két oldalban foglal össze, a megértést ábrák és táblázatok segítik.

A magyar agrárium jövője szempontjából létfontosságú, hogy a vidékfejlesztési program forrásait minél hatékonyabban fel tudjuk használni – idézi kiadott közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, Győrffy Balázs kijelentését. Az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt fektetünk tagjaink tájékoztatására, ennek egyik lényeges eleme a most megjelent kézikönyv – közölte az elnök.

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés