Hirdetés
Pályázatok
Nem kell önerő egyes sportcélú beruházásokhoz
2019. július 09. kedd, 08:00

labda0Nem kell önerővel rendelkezni egyes, a 300 millió forintot meghaladó látvány-csapatsporthoz kapcsolódó ingatlan-beruházásokhoz – az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága egy ezt lehetővé tevő változtatást fogadott el csütörtöki ülésén az adótörvények uniós jogharmonizációja miatt szükséges módosításához.

 
Nyelveket beszélő diplomás fiatalokra van szüksége a közigazgatásnak
2019. július 08. hétfő, 07:00

orban balazs01A közigazgatási hivatás jelentőségét és a Magyarország iránti elkötelezettség fontosságát hangsúlyozta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára, Orbán Balázs a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram keretében rendezett múlt heti eseményen.

 
Idén is elindul a zártkerti revitalizációs program
2019. július 04. csütörtök, 07:00

nagyistvan fmEbben az évben is meghirdeti az Agrárminisztérium a zártkerti revitalizációs programot, a települési önkormányzatok és ezek konzorciumai pályázhatnak a 2 milliárd forintos keretösszegű programban vissza nem térítendő támogatásra.

 
Óvodák fejlesztésére nyílik pályázat
2019. június 21. péntek, 07:00

magyar falu logoÖtmilliárd forint keretösszegben nyílik pályázati lehetőség a Magyar falu program keretében. Az ötezer lakos alatti települések az elnyert összeget új óvodák építésére, meglévők korszerűsítésére és férőhelybővítésre fordíthatják.

 
Önkormányzati pályázat: mezőgazdasági közfoglalkoztatási és szociális földprogramra
2019. június 14. péntek, 07:00

nagyistvan fmMinden korábbinál nagyobb volumenű mezőgazdasági közfoglalkoztatási és szociális földprogramot indít a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet. A kormány kiemelt célja a magyar falvak támogatása, agrárgazdasági potenciáljuk növelése és az, hogy az állami földek használatához minél több helyi közösség hozzáférjen.

 
Mobilitási hét: 180 millióra pályázhatnak az önkormányzatok
2019. június 07. péntek, 07:00

europaimobilitasihet logoAz önkormányzatok az idén 180 millió forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a szeptember 16-22. között 18. alkalommal megrendezendő Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap kampányhoz kapcsolódó programok megszervezésére, lebonyolítására.

 
Ingyenes egészségügyi szűrés
2019. június 04. kedd, 08:00

szurobuszA Generali a Biztonságért Alapítvány célkitűzései között szerepel a betegségmegelőzés és az egészséges életmódra nevelő programok támogatása. Ezen céljának a megvalósítására egy egészségügyi szűrőbusz segítségével a lakosság részére ingyenes egészségügyi szűrési vizsgálatokat biztosít, a szerződött egészségügyi szolgáltató partnerének közreműködésével.

 
Közösségi tereket épít a Telenor és a Hello Wood
2019. május 22. szerda, 08:00

faepEgy közös tér sokat jelenthet azoknak a közösségeknek, akiket egy hobbi, az együtt sportolás vagy egy jó cél megvalósítása hoz össze. A Telenor és az egyedi faépítményeiről, installációiról ismert Hello Wood alkotóközösség Együtt/tér címmel hirdet pályázatot kisközösségek számára, fából kialakítható új közösségi terek megvalósítására.

 
Egymilliárdos keretösszegű pályázat jelent meg víziközmű-szolgáltatóknak
2019. május 21. kedd, 08:00

vizMegjelent „A víziközmű-szolgáltatással kapcsolatos szemléletformálás" című, KEHOP-2.1.7 kódszámú egyszerűsített eljárásrend szerinti felhívás - derül ki a hivatalos uniós pályázati oldalon közzétett rövid közleményből. A felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2019. június 17. napjától 2019. szeptember 16-ig van lehetőség.

 
Kazinczy Ferenc könyvtárbővítési pályázat
2019. május 16. csütörtök, 09:15

konyvtar kA TINTA Könyvkiadó pályázatot ír ki iskolai és közkönyvtárak bővítésére, könyv- és szótárállományuk gyarapítására 50%-os kedvezményes pályázati áron. A pályázat célja a magyar könyvtárak ellátása a magyar nyelv új, korszerű szótáraival. 

 
220 millió forintból indult pályázat a hungarikumok népszerűsítésére
2019. május 10. péntek, 08:00

hungA hazai és a külhoni nemzeti értékek, hungarikumok népszerűsítésére és a Kárpát-medencei hagyományos öltözetkultúra továbbörökítésére 220 millió forintos keretösszeggel indult pályázat – mondta az Agrárminisztérium (AM) kiemelkedő nemzeti értékek felügyeletéért felelős miniszteri biztosa az M1 aktuális csatornán szerdán.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 50