Hirdetés
Pályázatok
Kistelepüléseken élő gyerekeknek adtak át ösztöndíjakat
2018. szeptember 13. csütörtök, 07:00

cseresnyes peter02A Mura Nemzeti Program keretében a térség 34 településén élő általános iskolás korú gyerekek számára adtak át ösztöndíjakat Zala megyében, Bázakerettyén. A Mura-program miniszteri biztosa elmondta: olyan projekteket valósítanak meg, amelyekkel fel lehet hívni a figyelmet erre a térségre.

 
2,4 milliárd forintra pályázhatnak érdekképviseletek
2018. szeptember 12. szerda, 08:00

billenMegjelent „A jogszerű foglalkoztatást célzó szolgáltatásnyújtás támogatása” című pályázati felhívás, amelyre a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanácsban képviselt munkavállalói és munkáltatói érdekképviseleti szervezetek pályázhatnak október 8-tól a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében.

 
Kétmilliárdot költene el Pest megyében a kormány
2018. augusztus 29. szerda, 08:30

piac0Hétfőtől adhatják be támogatási kérelmeiket a Pest megye területén lévő helyi piacok fejlesztését támogató pályázati felhívásra az önkormányzatok - mondta Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-nek.

 
Jó kis hely - Biztos Kezdet
2018. augusztus 28. kedd, 08:00

gyereketelAz Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt Jó kis hely - Biztos Kezdet / EFOP-1.4.3-16, gyerekházak és kistelepülési komplex gyermekprogramok támogatása témájú pályázat célja a gyermekeket sújtó nélkülözés újratermelődésének megakadályozása és a gyermekek esélyeinek növelésére irányuló helyi projektek megvalósítása.

 
Újabb tanyafejlesztési pályázatot ígérnek
2018. július 26. csütörtök, 07:00

tanya02Valószínűleg szeptember-októberben hirdeti meg az agrártárca 1,224 milliárd forintos keretösszeggel az újabb tanyafejlesztési pályázatot, amelyre az eddigiekhez hasonlóan továbbra is 724 településéről lehet pályázni, az elbírálás pedig jövő év elején várható.

 
4,5 milliárd önkormányzati bölcsődék fejlesztésére
2018. július 16. hétfő, 07:00

rakossy balazs01A Pest megyei önkormányzati tulajdonú bölcsődei ellátást nyújtó intézmények fejlesztését támogató pályázati kiírás jelent meg – közölte a Pénzügyminisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára, Rákossy Balázs az MTI-vel.

 
Több mint 2 milliárd – vállalkozói parkok kialakítására
2018. július 10. kedd, 07:00

rakossy balazs02Tizenegy Pest megyei önkormányzat nyert el több mint kétmilliárd forintot a települések vállalkozói parkjainak fejlesztésére, korszerűsítésére. A kormány Pest megye fejlesztését szolgáló programjának hatodik felhívására jelentős volt a túligénylés, így a tárca megemelte az eredeti támogatási keretösszeget további 70 millió forinttal.

 
Több pénz a mobilitási hétre
2018. július 04. szerda, 08:00

mobilitas0A 2002-ben indult kampányhoz tavaly már csaknem 2500 európai önkormányzat csatlakozott. A tavalyi összeg duplájára, 140 millió forintra emelte az Európai mobilitási hét települési rendezvényeinek támogatási keretét az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

 
Háromszázmilliós közművelődési támogatás önkormányzatoknak
2018. július 04. szerda, 07:00

emmi logo1Pályázati úton 300 millió forinttal támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma azokat a települési önkormányzatokat, amelyek közművelődési intézményt, közösségi színteret működtetnek – olvasható a minisztérium keddi közleményében.

 
Erre adnak 2 milliárd támogatást
2018. július 02. hétfő, 08:00

zoldseg0A Pest megye területén lévő helyi piacok fejlesztését támogató pályázati felhívás jelent meg 2 milliárd forint értékben önkormányzatok részére – tájékoztatott Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. A támogatási kérelmeket augusztus 27-étől lehet beadni a Kormány Pest megye célzott fejlesztését szolgáló 80 milliárd forintos támogatási programjának idei harmadik pályázati kiírására – tette hozzá az államtitkár.

 
A települési hulladékgyűjtési, szállítási és előkezelő rendszerek fejlesztése KEHOP-3.1.1
2018. június 06. szerda, 08:00

hullA pályázat segítséget kíván nyújtani az Országos Hulladékgazdálkodási Közszolgáltatási Terv fejlesztési irányainak megvalósításához, egyrészt a már meglévő elkülönített hulladékgyűjtési rendszerek fejlesztése, hatékonyságának növelése, másrészt az eddig elkülönített gyűjtéssel nem lefedett hazai területek elérése révén. További cél a települési hulladékkezelési rendszerek komplex és költséghatékony fejlesztése, a fenntartható és közel egységes színvonalú hulladékgazdálkodási közszolgáltatás biztosítása.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 45