Hirdetés
20 éves
Az Önkormányzati Klubról - Rólunk

etk szabalyzatok FB200x75

Hirdetés
Ma 2019. szept. 17., kedd, Zsófia napja van. Holnap Diána napja lesz.

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?

Oktatás, szociális ügyek
Az önkormányzatok idén is pályázhatnak az Idősbarát Önkormányzat Díjra PDF Nyomtatás E-mail
2019. május 13. hétfő, 07:00

idosbarat onkormanyzat02Alapítói azt a célt tűzték ki, hogy a díj járuljon hozzá a helyi szintű önkormányzati időspolitika megerősítéséhez, ismerje el az önkormányzatok idősekért vállalt cselekvő felelősségét és a mindezek szellemében végzett önkormányzati idősügyi tevékenységek konkrét eredményeit.

 
Pályázat roma középiskolásoknak PDF Nyomtatás E-mail
2019. május 02. csütörtök, 07:00

rendorautoA Budapesti Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet roma középiskolásoknak tanulmányaik sikeres befejezéséhez. A pályázatot elnyerők költségtérítést, ruházkodási és tanszersegélyt, tanulmányi eredménytől függő havi ösztöndíjat kapnak.

 
Pályázat: gyermekétkeztetést szolgáló konyhafejlesztések PDF Nyomtatás E-mail
2019. április 02. kedd, 08:00

gyermeketkeztetes01Idén is pályázhatnak bölcsődei és óvodai konyhák megújítására az önkormányzatok: a kormány ötödik alkalommal írt ki pályázatot a gyermekétkeztetésben részt vevő konyhák és étkezők felújítására, építésére, valamint konyhai eszközök beszerzésre.

 
Integrált térségi gyermekesélyprogramok PDF Nyomtatás E-mail
2017. szeptember 21. csütörtök, 07:00

emmi logo1A gyermekszegénység megelőzésére, visszaszorítására fókuszál az integrált térségi gyermekesélyprogramokat támogató pályázat, a komplex program október elsején indul az ország harmincegy leghátrányosabb helyzetű járásában.

 
Jövőre még több pénz lesz nyári gyermekétkeztetésre PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 14. csütörtök, 07:00

menza01Tíz százalékkal nőtt a nyári étkeztetésben részt vevő gyerekek száma a múlt évihez képest, a programra az idén 2 milliárd 640 millió forintot fordított a kormány. 1300 önkormányzat indult a pályázaton, minden hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű település nyert, és összes igényüket ki tudták elégíteni.

 
Tudásod a jövőd! - új képzések PDF Nyomtatás E-mail
2014. május 13. kedd, 07:00

tudasodajovodÚjabb 173 képzés indul a Tudásod a jövőd! projektben. Az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett projekt célja, hogy a kistelepülésen lakók minél nagyobb számban kapcsolódhassanak be a tanulásba. A 204 millió forintos program több mint 2600 ember képzésekbe való bekapcsolódását teszi lehetővé 89 településen.

 
Tisztelt látogatónk! PDF Nyomtatás E-mail

Pályázati tanácsadó szolgáltatásunk célja, hogy felhívjuk az önkormányzatok és intézményeik figyelmét azokra a pályázati lehetőségekre, amelyek a működési, közigazgatási és közszolgálati feladatok ellátásához nyújtanak kiegészítő forrásokat.

A pályázatok részletes anyagait regisztrált felhasználóink láthatják. A megtekintéshez kérjük lépjen be felhasználónevével és jelszavával, illetve regisztráljon itt.

 

A pályázatok kategóriái a jobboldali menüsávban találhatók.

A pályázatokkal kapcsolatos kérdéseikkel keressék szakértőnket!