Hirdetés
Vagyongazdálkodási előadó - Solymári Polgármesteri Hivatal PDF Nyomtatás E-mail
2018. augusztus 10. péntek, 09:06

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő
A munkavégzés helye: Pest megye, 2083 Solymár, József Attila utca 1.

 

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Ellátja az önkormányzat vagyongazdálkodásával, különösen az ingatlanvagyonnal kapcsolatos feladatokat, ezzel összefüggésben döntésre előkészíti a polgármester és a jegyző feladat- és hatáskörébe tartozó ügyeket, kapcsolatot tart a Településfejlesztési Bizottság elnökével és tagjaival valamint a Főépítésszel. Kezeli, felügyeli az ingatlanvagyon kataszter vezetését. Előkészíti a telekalakítási eljárásokat, területrendezési ügyeket.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

         Magyar állampolgárság,         Cselekvőképesség,         Büntetlen előélet,

         Főiskola, Műszaki szakirányú végzettség,

         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

         Önkormányzatoknál szerzett - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

         Iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló dokumentumok másolata. Részletes, fényképes önéletrajz (Kttv. 5.sz. melléklete szerint), motivációs levél. 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, vagy igazolás arról, hogy a pályázó az erkölcsi bizonyítványt megkérte. Nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagot az eljárásban résztvevők megismerhetik. Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez. Kinevezéskor 6 hónap próbaidő kerül kikötésre.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2018. szeptember 1. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. augusztus 30.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Molnárné Berényi Zsófia nyújt, a 06-26-560-600/132 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

         Postai úton, a pályázatnak a Solymári Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (2083 Solymár, József Attila utca 1. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: V-261-1/2018 , valamint a munkakör megnevezését: Vagyongazdálkodási előadó.

         Elektronikus úton Molnárné Berényi Zsófia humánpolitikai előadó részére a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. E-mail címen keresztül

         Személyesen: Molnárné Berényi Zsófia, Pest megye, 2083 Solymár, József Attila utca 1. .

A pályázat elbírálásának határideje: 2018. augusztus 31.

Ossza meg a bejegyzést