Hirdetés
Huszonnégy önkormányzat és hat szervezet fog össze Bács-Kiskun értékeinek méltó bemutatásáért
2018. december 03. hétfő, 09:00

utazas19Bács-Kiskun megyében számtalan hagyományt őrző érték és magával ragadó élményt nyújtó hely található, melyek bemutatására kiváló lehetőséget nyújt a 2019-es Utazás kiállítás Budapesten. A sikeres megjelenés érdekében a szervezők együttműködési megállapodást kötöttek. 

Az elmúlt hónapok megfeszített munkájának gyümölcse az az együttműködési megállapodás, melyet a mai napon kötött meg a Hungexpo Zrt., a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat, Kecskemét Megye Jogú Város Önkormányzata és a többi települést és szervezetet képviselő Bács-Kiskun Megyei Turisztikai és Marketing Nonprofit Kft.

Napjainkban az emberek többsége, ha kirándulni indul, akkor élményekre vágyik. Úgy gondolom, ha a turisták megyénket választják, itt igazán pozitív impulzusok érhetik őket”– mondta el az ünnepségen köszöntő beszédében Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke.

„Az idei évben egy igazán igyekvő és eredményes szervezői és vezetői csapattal találkozhattunk”- emelte ki köszöntőjében Reményiné Tihanyi Klára, a Hungexpo Vásár és Reklám Zrt. stratégia és üzletfejlesztési igazgatója.

A teljes projekt keretében 24 önkormányzat és 6 szervezet fogott össze annak érdekében, hogy megyénk legfontosabb értékeit legszebb fényükben mutathassák meg. „Az összetartó csapatmunka határozta meg az elmúlt időszakot és a jövőben is ennek fényében szeretnének együtt dolgozni”- számolt be köszöntőjében Csáki Béla, a Bács-Kiskun Megyei Turizmusfejlesztési és Marketing Nonprofit Kft. ügyvezetője. A belföldi díszvendég státusz rengeteg előnyt rejt térségünk számára, hiszen megyénk számos bemutatkozási lehetőséget kap, előadások, koncertek és kisfilmek révén, ezálat pedig a turisztikai szakma, valamint a média középpontjába kerül.

Mindezek mellett öt egységes arculattal rendelkező turisztikai kiadvány készül el, melyek szintén arra lesznek hivatottak, hogy bemutassák az alföldi táj által rejtett csodákat, kulturális értékeinket és mindazokat az élményeket, amiért a hazai és külföldi turistáknak egyaránt érdemes ellátogatniuk hozzánk. 

„A fejlődés szerves része Kecskemétnek és a megye egészének egyaránt. Számos új, előremutató kezdeményes nyert teret magának az utóbbi időszakban. Úgy gondolom, az Utazás kiállítás 2019 egy remek lehetőség arra, hogy mindezt megmutassuk” – emelte ki beszédében dr. Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét Megyei Jogú Városának alpolgármestere.

A Hungexpo Vásárközpontban 2019. február 21-24. között tartandó Utazás kiállítás 2019 tehát kiváló alkalom arra, hogy Bács-Kiskun megye és fővárosa, mint díszvendég a partnerszervezetekkel együtt a rendezvény egyik alappilléreként képviselje mindazt az értéket és élményt, melyet térségünk rejt.

(kalohirek.hu)

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

nkklub szab-szolg

Oktatás 2019

okt2019

belso kulsonemz

Hírek hozzászólásai

 • "2019 utolsó napján"???????? ? Tovább...
 • A jegyzőre telepítenek hatáskört? Észrevették, hogy a kormányhivatali ... Tovább...
 • A rabszolgatörvén y felold valóságos feszültséget, ahol eddig korlatoz... Tovább...
 • Gondolkozzunk már el, hány olyan zárt csoport nyílt a facebookon az ut... Tovább...
 • Első olvasatra kedvező változás, de az ördög a részletekben rejlik. Va... Tovább...
 • Az önkormányzatokn ál dolgozó köztisztviselők illetményalapja - a béra... Tovább...
 • Ezt a választást is az önkormányzati köztisztviselők bonyolítják le. M... Tovább...
 • "A kisebb termelőknek egyáltalán nem kell tartaniuk attól, hogy az áts... Tovább...
 • Minimum 1 hetes sztrájkot kell szervezni, az 1 napos leállás nem ér se... Tovább...
 • Most tapsoljak vagy inkább sírjak, bár jobban az utóbbihoz lenne kedve... Tovább...
 • Ez a vasúti leépítés a falufejlesztési programmal együtt biztosan nagy... Tovább...
 • Persze hogy rendkívül gyorsan bírálják el a pályázatokat, hiszen már a... Tovább...
 • Ez megint tele van pontatlan információkkal. A részletekbe nem megyek ... Tovább...
 • El kellene még egyszer olvasni a határozatot! Nem a helyi önkormányzat... Tovább...
 • Azért arra kíváncsi lennék, hogy a jövő évi két választást a köztisztv... Tovább...