Hirdetés
Hírek - Magazin
Jól vizsgázott az első héten a Kormányablak busz
2017. július 21. péntek, 09:00

kablakmA derekegyházi indulást követően a mórahalmi járásba vitte el a helyszíni ügyintézés lehetőségét az elmúlt héten a Csongrád Megyei Kormányhivatal mobil ügyfélszolgálata. A busz július 10-14-ig fogadta a járás valamely településén az ügyfeleket, helyszínenként 3 óra időtartamban. A július 7-i indulás óta mintegy 150 állampolgár kereste fel a mozgó kormányablakot - tudatta az OrientPress Hírügynökséggel a Csongrád Megyei Kormányhivatal.

 
Családbarát munkahelyeket, munkabarát családokat
2017. július 21. péntek, 07:00

novak katalin01Fontos, hogy a munkahelyek családbarátok, a családok pedig munkabarátok legyenek - hangsúlyozta Novák Katalin család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár az európai uniós tagállamok foglalkoztatási, szociális és esélyegyenlőségi ügyekben illetékes kormánytagjainak tanácskozásán.

 
Új munkaszüneti nap jöhet
2017. július 20. csütörtök, 08:30

napt0A dolgozók nagyon régóta azt szeretnék, ha december 24-e munkaszüneti nap lenne - hívta fel a figyelmet a Népszavának írt véleménycikkében a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke. Erről már a szervezet egyik jogelődje, az MSZOSZ is egyeztetett a Medgyessy- és a Gyurcsány-kormánnyal, volt is rá ígéret, de végül az egész meghiúsult.

 
A baranyai főügyészség nyomoz a fideszes politikus után
2017. július 19. szerda, 09:15

dombovarFehérvári Tamást, a Tolna megyei közgyűlés fideszes elnökét a dombóvári polgármester jelentette fel hivatali visszaélés miatt, a nyomozásra a Baranya Megyei Főügyészséget jelölték ki. Az ügy hátterében az uniós területfejlesztési források körüli botrány áll.

 
Két év múlva kész is a Budapest-Balaton bringaút?
2017. július 19. szerda, 09:00

bringaVan pénz, hamarosan készítik a terveket, már csak építeni kell a kerékpárutakat. A kerékpározásért felelős kormánybiztos szerint két éven belül megépül a Balaton-Velencei-tó-Budapest közötti, és a Rajka-Budapest közötti Duna-menti kerékpárút nagy része, valamint átépítik a Balaton körüli bicikliutat is.

 
A sikeres tréning titka
2017. július 18. kedd, 09:00

trenA tréningeket sokáig sanda szemmel nézték, nem sokat foglalkoztak a humánfejlesztéssel, hiszen a megélhetés, a termelés volt az elsődleges, és főleg az, hogy el tudják adni termékeiket, szolgáltatásaikat – mondta el a Rádió Orientnek Durugy András. Ma elsősorban arról szólnak a tréningjeink, hogy az egyre újabb humán, társadalom- és gazdaságtudományi ismeretek hogyan építhetők be a gyakorlatba – tette hozzá.

 
Drámai helyzetben a víz- és csatornahálózat
2017. július 18. kedd, 08:30

vizmu1Válságos szinthez közelít, egyes helyeken kritikus a víziközművek állapota: kevesebb mint 20 százalék a megfelelő minősítésű rendszerek aránya – írja az Átlátszó.hu a Megyei Jogú Városok Szövetsége által a településeknek nemrégiben véleményezésre szétküldött „stratégiai dokumentumra” hivatkozva.

 
Változnak az ingatlanértékesítéssel kapcsolatos adószabályok
2017. július 17. hétfő, 09:00

haz1A magánszemélyek ingatlanértékesítésből (ingatlan és vagyoni értékű jog átruházásából) származó jövedelmét a bevételből kiindulva, a költségek és a tulajdonban tartás időszakát figyelembe véve kell meghatározni.

 
Magyarok kenyere
2017. július 17. hétfő, 08:00

magyarokkenyere2014Az országosan csaknem egymillió hektáron termett őszi búza negyede már a magtárakban, tárolókban van. Augusztusban a Veszprém megyei Nemeshanyban öntik össze a Magyarok kenyere program javára gyűjtött búzát, a kezdeményezéshez az ország összes megyéjéből és a határon túlról is érkezik alapanyag.

 
Tízmilliárdból épülhet uszoda Veszprémben
2017. július 14. péntek, 08:30

usziNégymilliárd helyett tízmilliárd forintból épülhet uszoda Veszprémben. Mert így majd nemzetközi versenyeket is lehet rendezni benne, érvel a kormány.

 
Nyári diákmunka: több a jelentkező, több lesz a pénz is
2017. július 14. péntek, 07:00

cseresnyes peter01A Nemzetgazdasági Minisztérium 300 millió forinttal 2,6 milliárd forintra bővítette a nyári diákmunka programra szánt összeget - mondta Cseresnyés Péter, a minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 147

Hagyományos tanfolyamok

gyaksz

 

belso kulsonemz

Hirdetés

Hírek hozzászólásai

 • Hát, aki ezt a cikket írta, semmit nem tud Veszprémről, különösen nem ... Tovább...
 • Majd kiderül, mi lesz az eredménye. Tovább...
 • Majd kiderül. Tovább...
 • Már érkeznek is a Kormányhivatalb ól a megkeresések, hogy hol volt mun... Tovább...
 • felsőfokon Tovább...
 • Köztisztviselő kollégák ébresztő!Ha béremelést akarunk harcolni kell é... Tovább...
 • Ez *** jó, minden szakmai érdekszövetség az önkormányzatoka t nézi fej... Tovább...
 • Mi köze a fiatalok helyben maradásához a kézikönyvnek? A fiatalok hely... Tovább...
 • Köztisztviselők napját 1997 évtől tartják nyilván, viszont munkaszünet... Tovább...
 • sajnos az út szélén hagytak bennünket Tovább...
 • Amennyiben az önkormányzatok megszüntetése a cél, akkor azt mondom, ho... Tovább...
 • Én kimondom kedves Gyenes Zoltán: Lázár Jani bekaphatja! Az önkormányz... Tovább...
 • Már a káromkodás is értelmét veszti. Tovább...
 • Összevetették a magyar és a román béreket, meghökkentő dolgokat talált... Tovább...
 • A cikkben több valótlanság is van: nem havonta, hanem negyedévente van... Tovább...
Hirdetés