Hirdetés
Események - Rendezvények
VII. Balatonszárszói Sárkányfesztivál

susuIdőpont: július 29-augusztus 5.
Helyszín: Balatonszárszó
Az immár 7. alkalommal megrendezésre kerülő Sárkányfesztiválra sok szeretettel és színes programokkal várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt a Csukás Színház.  Találkozhattok Süsüvel és a többi kedves Csukás mesefigurával, lesznek zenés mesejátékok, színházi előadások, koncertek, családi gyerekprogramok.

 
Jakab Napok - Az érett bor és a vadászat ünnepe Sümegen

jakabIdőpont: július 21-23.
Helyszín: Sümeg, több helyszín
A bor által életre keltett életöröm és a vadászban megtestesülő életerő házasságából születik meg a Jakab Napok életigenlő, nyüzsgő hangulata, mely nemcsak a felhőtlen szórakozásról szól, hanem a szakmai találkozásoknak is fórumot biztosít. Sümegen, a történelmi hangulatú vendégszerető kisvárosban mindezt megtapasztalhatja, látogassa meg a XIII. Jakab Napok fesztivált, az érett bor és a vadászat ünnepét!

 
Pickup & 4x4 Fesztivál

Időpont: július 8.
Helyszín: Mogyoród, Hungaroring
Egész napos program, koncertekkel, gyerekprogramokkal, off-road vezetéstechnikai segítséggel az épített és a természetes erdei környezetben, a HUNGARORING kellős közepén!

 
XXXIII. Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok

Nagyításhoz kattintson a képre!Időpont: július 7-9.
Helyszín: Visegrád, több helyszín
Három napra királyok, bajvívók, utcai komédiások és táncosok lepik el Visegrád utcáit.

 
Mátrai Betyárságok - Betyár Fesztivál Parádfürdő

betyar1Időpont: június 23-24.
Helyszín: Parádfürdő, Kossuth út 24-es út mellett
A Mátrai Betyárfesztivál célja –„téli testvéréhez” az „Ádvent a Kékesen” rendezvényhez hasonlóan - országos jelentőségű rendezvénnyel elindítani a nyári turisztikai szezont, népszerűsíteni a Mátra hagyományait, természeti csodáit, gasztronómiai ritkaságait, nyári sport és szabadidős kínálatát!

 
5. Veszprémi Sörfesztivál

veszpremsorIdőpont: június 15-18.
Helyszín: Veszprém, Historia Kert
Ismét Veszprémi Sörfesztivál a festői Séd völgyben, a Historia Kertben. A páratlan vár panorámával rendelkező helyszínt és a programokat ingyenesen látogathatják majd az érdeklődők.

 
XIII. Levendula Fesztivál és Levendula Hetek

Nagyításhoz kattintson a képre!Időpont: június 19-25.
Helyszín: Tihany, több helyszín
A levendula fontos és kiemelt szerepet játszott és játszik ma is Tihany életében. Ezek a hagyományok elevenednek meg minden évben a Levendula Heteken. A tihanyi Németh László Művelődési Ház és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság szeretettel vár mindenkit a XIII. Levendula Fesztivál és Levendula Hetek rendezvényre.

 
19. Eperfesztivál Tahitótfalu

eperIdőpont: június 9-11.
Helyszín: Tahitótfalu, Tahi hídfő melletti füves terület
Eperfesztivál és kézműves vásár Tahitótfaluban. A Dunakanyar egyik legszebb falujában, Tahitótfaluban immár 19. alkalommal rendezik meg az Eperfesztivált. Ilyenkor itt minden az eper körül forog, megtaláljuk mindenféle formájában az epres méztől az eperpálinkáig. De van itt más is, kürtős kalács, sparhelten sült lepény, játszóház, jó muzsika és ördögszekeres kézműves vásár, minden ami egy jóízű és jókedvű tavaszi családi fesztiválhoz kell. Festői helyszín nem utolsó sorban, a Dunakanyarban, a Szentendrei-szigeten.

 
Budafoki Blues- és Jazz Fesztivál a Törleyben

torleyIdőpont: június 3.
Helyszín: Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont (1221 Bp., Anna u. 7.)
Zene, Pezsgő, Élmény, Budafok - Hazai sztárok koncertje a Budafoki Blues- és Jazz Fesztiválon 2017. június 3-án a Törley Látogatóközpont szabadtéri parkjában. A félig nyitott árkádos csarnok színpadán megszólaló minőségi blues és jazz zene, a Törley pezsgők és borok, a pezsgőpincék fölött kialakított park találkozása kellemes hangulatot teremt mind vendégeinknek, mind a fellépő művészek számára. Legyen vendégünk, szeretettel várjuk!

 
IX. Kunsági Bajuszfesztivál

Nagyításhoz kattintson a képre!Időpont: május 27.
Helyszín: Kunszállás, Faluház
Mert nem csak szőr a magyar bajusz! Öszöm-iszom, dínom-dánom, egésznapos leányálom. Sidirintem, pödörintem, bajuszomat tekerintem. Vigyék hírét a nagyvilágba: mulatoznak a Kunságba.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 12

Naptár

Július 2017
H 310172431
K 4111825 
Sz 5121926 
Cs 6132027 
P 7142128 
Sz18152229 
V29162330 
Hirdetés
Hirdetés