Hirdetés
Dog Beach Fest PDF Nyomtatás E-mail
2018. június 26. kedd, 07:50

Nagyításhoz kattintson a képre!Időpont: június 29-július 1.
Helyszín: Fonyód, Fonyódi Kutyás Fürdőhely
Ha szeretnétek együtt lazulni, pancsolni a Balatonban, érdekes programokon, versenyeken részt venni, sok kutyás kiállító termékei és szolgáltatásai között válogatni, akkor irány a Dog Beach Fest! Az igazi kutyás kikapcsolódás, kutyás strand „feeling" garantált! Várunk mindenkit a Fonyódi Kutyás Fürdőhelyen!


A rendezvény programjai ingyenesen látogathatók és vehetők igénybe. A strand belépő ára 200 Ft.

Programok:

- A Dog Beach Fest elengedhetetlen programjai közé tartozik a trükkverseny, ahol a zsűri döntése alapján kiderül, ki lesz a "Beach legtrükkösebb kutyája"!

- Idén is lehet nevezni a "Dog Beach Fest királya és királynője" elismerő címekért, ahol a legvagányabb fiú- és lánykutyákat keressük!

- Igazi interaktív bemutatóval készül Gabor Nyakas The Dog Coach Gábor előadásából olyan használható elemeket sajátíthatnak el az emberek, hogy még a legkeményebb szituációkban is képesek legyenek irányítani kutyájukat a gazdik.

- Kalap Jakab Zsolt gyerekkoncert idén meglepetésekkel készül, és két programmal is vár minden érdeklődőt: szombaton 11.00-kor, vasárnap 16.00-kor.

- Kutyaiskola bemutatóval készül a nagykanizsai Six Feet Egyesület, bemutatójukat szombaton 17.00-kor láthatjátok.

További részletek hamarosan!

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Házirend, szabályok:
A kutyáknak rendelkeznie kell a kötelező mikrochippel és érvényes oltási könyvvel. Tüzelő, beteg vagy agresszív kutyákat a rendezvényre tilos hozni! Kutyakaki felszedéséről és eltüntetéséről minden gazda saját kutyája után köteles gondoskodni! A kutyák által okozott bármilyen kárért a gazda a felelős.
A rendezvényről film és fotók is készülhetnek. A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogatja. A házirend a rendezvényre való belépéssel lép életbe. A rendezvényen tilos a szervező Kutyabarát.hu engedélye nélküli szórólapozás, kereskedelmi és marketing tevékenység folytatása.

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Naptár

Február 2019
H 4111825
K 5121926
Sz 6132027
Cs 7142128
P181522 
Sz291623 
V3101724