Hirdetés
Partnereink rendezvényei
V. Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivál a mohácsi busókkal PDF Nyomtatás E-mail
2018. január 16. kedd, 12:00

jancsarkIdőpont: január 27., 6:00–16:00
Helyszín: Székesfehérvár, Jancsárkert, Balatoni út 10.
Január 27 – én, szombaton rendezzük meg az V. Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivált a hagyományos helyszínen, a Jancsárkert termelői és biopiac területén, fűtött nagysátorban. Kísérő események: 7 – 13 óráig a heti termelői- és biopiac a csarnokban, Gasztro utca a csarnok és a sátor között, valamint a sátor előtt. Egész nap zene és műsoros fellépők. A fesztiválra meghívtuk a mohácsi busókat és a mohácsi Poklade zenekart, akik majd a jó hangulatról gondoskodnak. Illusztris kolbásztöltők is asztalhoz állnak, sportolók, települések csapatai, újságírók, média csapatok. Több mint 400 kg hús lesz betöltve és ebből mintegy 400 méter kolbász tekeredik majd. A fesztivál műsor fő látványossága a mohácsi busók tánca, játéka és a Pokládé zenekar fergeteges délszláv zenéje. A fehérvári és városkörnyéki nézelődőket, érdeklődőket is szeretettel várjuk.

 
THE TEA PARTY - A Tea Napja 2018 PDF Nyomtatás E-mail
2018. január 10. szerda, 08:25

Időpont: január 14.
Helyszín: Budapest, Akvárium klub, 1051, Erzsébet tér 12.
Magyarországon első alkalommal, január 14-én szerveződik A Tea Napja esemény, melynek az Akvárium Klub ad otthont. Az egész napos rendezvény célja, hogy a hazai fogyasztókkal és a szakma szélesebb körével megismertessék a már itthon is elérhető csúcsminőségű teákat, s azok forgalmazóit. Teakereskedők és teaházak mutatják be a világ egyik legnépszerűbb italának rendkívül sokszínű és ízgazdag világát, valamint azt, milyen különbségek vannak minőségben, feldolgozásban és fogyasztási szokásokban is. A vendégek az 1800 forintos belépő árában számos teafajtát végigkóstolhatnak a kiállítói standokon, megismerhetik az elkészítési módokat, a híres termőterületek jellegzetes teáit, valamint kultúrtörténeti előadásokkal és teaceremóniákkal is készülnek a szervezők.

 
Zúzmara Expressz Mahócára PDF Nyomtatás E-mail
2018. január 08. hétfő, 15:30

zuzmaraIdőpont: január 20.
Helyszín: Miskolc
2018. január 20-án az ÉSZAKERDŐ Zrt. ismét elindítja hagyományos téli különvonatát Mahócára, a Lillafüredi Állami Erdei Vasút menetrend szerinti vonatok által amúgy nem járt szárnyvonalára. A remélhetőleg szép téli tájban való vonatozás mellé ezúttal vezetett erdei túrát ajánlunk utasainknak. Előzetes jelentkezés szükséges.  Részletek

 
Pincéről pincére - Variációk Vincére PDF Nyomtatás E-mail
2018. január 04. csütörtök, 07:30

villanyborIdőpont: január 20.
Helyszín: Villány, több helyszín
Felemelő és vidám percekben, élményekben lehet része annak, aki januárban a villányi borászokkal tart. Siklós - Kisharsány - Nagyharsány - Villány - Villánykövesd - Palkonya. A villányi borászok -, akik szeretik a bort és tisztelik a hozzá fűződő szokásokat - 10 évvel ezelőtt felölelték és közkincsé tették a Villányi borvidék drávaszögi területein élő Vince-napi hagyományokat.

 
Adventi készülődés a Miniversumban PDF Nyomtatás E-mail
2017. december 14. csütörtök, 15:31

minivIdőpont: december 16-17. és 23
Helyszín: Budapest, VI. kerület, Andrássy út 12. 
Készüljünk együtt a karácsonyra a Miniversum játszóházában! Fedezzétek fel óriási terepasztalunkon a kedves és meghitt karácsonyi jeleneteket és gyertek el játszóházunkba, ahol karácsonyi zeneszó mellett együtt díszítjük fel a MINIVERSUM karácsonyfáját és ti is készíthettek karácsonyi ajándékokat és díszeket otthonra!

 
Korizás a város felett ünnepi ételekkel, italokkal, kilátással! PDF Nyomtatás E-mail
2017. december 12. kedd, 10:15

korizasIdőpont: december 1-február 28.
Helyszín: Budapest, V. Hold u. 3-5. Hotel President
A koripálya december 1-től, hétfőtől péntekig 16-20 óra között, szombaton és vasárnap 14-20 óra között tart nyitva, egészen február 28-ig.A Hotel President tetején, Budapest legmagasabb tetőteraszán megnyitja kapuit a város legmenőbb téli programja: Korcsolyázás a város tetején, 360 fokos panorámával, forró italokkal, gőzgombóccal, karácsonyi hangulattal, adventi kisházzal és egyéb ünnepi finomságokkal várunk.

 
SLOW karácsony: különös advent három budapesti utcában PDF Nyomtatás E-mail
2017. december 07. csütörtök, 12:00

Időpont: december 8.
Helyszín: Budapest, Falk Miksa utca, Ráday utca és Bartók Béla út
#artxmas, #kultxmas #slowxmas: különleges módon várhatjuk a karácsonyt három budapesti utcában

 
Grincs Karácsonyi Cirkuszfesztivál a Kerekerdő Élményparkban PDF Nyomtatás E-mail
2017. december 07. csütörtök, 10:00

grincsIdőpont: december 6– 22.
Helyszín: Debrecen, Kerekerdő Élménypark, Olimpia fasor 23.
Karácsonyi fényekben, erdei környezetben manók és óriáslábasok szórakoztatják a betérő vendégeket. A vendéglátó tündérek hurkákkal, kolbászokkal, forralt borral és az erdei forralt sörrel is várják a felnőtteket. A gyermekek sem maradnak étlen, sem szomjan, hiszen számukra az óriás palacsinták, kürtös kalácsok, sült gesztenyék és forró csokoládék nyújtanak gasztronómiai élményeket. Mikor már mindenki jól lakott, kezdetét veszi a 1,5 órás Cirkuszi Show műsor az óriás fűtött sátorban. A műsor végén, aki maradni szeretne manók, óriások, tündérek társaságát élvezheti... A Télapó és a krampuszai sem fogják kihagyni a Grincs Karácsonyi Cirkuszfesztiválját.

 
Hot Chocolate Festival PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 30. csütörtök, 10:30

fcsokiIdőpont: december 1-3,
Helyszín: Budapest, XI. Szent Gellért tér
Itt a tél és kezdődik a forró italok szezonja. Éppen ezért elérkezettnek látjuk az időt, hogy összefussunk az idei év első téli gasztróünnepére a gyönyörű panorámás Szent Gellért téren, és megigyuk az éves forró csokoládé adagunkat. Hiszen a forró csokit ki ne szeretné? Lehetsz kicsi, lehetsz nagy, vagy „grand”, nálunk megtalálod az ízlésednek megfelelő legmeghökkentőbb, legfinomabb, legfurcsább... vagy éppen leg„gourmet”-bb forró csokoládé alkotásokat. Kiállítóink kifejezetten erre a rendezvényre készítik el fűszeres, gyümölcsös, magvas, édes és keserű italokat, amelyeket így csak december 1. és december 3. között kóstolhattok majd a Szent Gellért téren, a Hotel Gellért előtt.

 
Adventi Ünnep a Bazilikánál PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 24. péntek, 09:15

Adventi Ünnep a BazilikánálIdőpont: november 24-január 1.
Helyszín: Budapest, V. Szent István tér
Légy részese az adventi csodának! Idén valóra válnak az álmok a Szent István téren. Hét éve válnak valóra az álmok az Adventi Ünnepen, Európa 9. legjobb karácsonyi vásárán. Ilyenkor a budapesti Szent István tér pompás köntösbe öltözik, zsibongással telik meg, a Bazilika pedig monumentális fényfestést húz magára. Meseországot idéző vásárunkban felidézzük a karácsony hangulatát, illatát, fényeit és közösségformáló erejét is. 

 
Budafoki Pincejárat - Adventi készülődés PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 21. kedd, 10:30

Nagyításhoz kattintson a képre!Időpont: december 2.
Helyszín: Budafok, több helyszínen
Várnak a nyitott pincék adventi hangulatban, a Piactéren pedig korcsolyázással, árusokkal, zenei programokkal, kürtöskaláccsal és forralt bor versennyel készülünk. December első szombatja már a karácsonyvárás jegyében telik, ezért a Budafoki Pincejárat látogatóit is adventi programokra invitáljuk. Sportosabb vendégeink ne hagyják otthon a korcsolyát, de aki csak nézelődni szeretne, hagyja magát elvarázsolni a mézeskalács illatú piactéren, kóstolja meg a forralt borokat, és válogasson ajándékokat az árusok kínálatából.

 
Diósgyőri Mikulásvonat PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 14. kedd, 07:30

mikivonatIdőpont: november 23-december 17.
Helyszín: Miskolc, LÁEV, Dorottya úti végállomás Újra zakatol a Diósgyőri Mikulásvonat®! A idei évben 15. alkalommal zakatol a Mikulásvonat 2017. november 23 – december 17. között. A program elsősorban a 3 és 10 év közötti gyermekek számára lett kitalálva, mert nekik jelent a Mesevilág valóságos élményt. A feldíszített Mikulásvonat® nappali és esti járatai, valamint a gyönyörű környezet a szülők és a kísérők részére is kellemes kikapcsolódást biztosítanak.

 
Márton napi vigasságok - Göcsej Falumúzeum PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 06. hétfő, 16:00

libalIdőpont: november 11.
Helyszín: Zalaegerszeg, Göcseji Falumúzeum
A zalaegerszegi Göcseji Falumúzeum Márton nap alkalmával őszi finomságokkal, tesz-vesz munkákkal, játékokkal és a már megszokott jó hangulattal várja a látogatóinkat. Szent Márton napja az éves gazdasági munkák végeztével hagyományosan a betakarítások és az új bor ünnepe. A nagy lakomákat követően kezdődött a téli, benti munkák időszaka és a karácsonyig tartó adventi böjt. Márton-nap azonban a vigasságé; a néphit szerint például, aki ezen a napon nem eszik libát, az egész évben éhezik. Ludas programok és ételek: liba-, és tökételek, sült gesztenye, tarkedli, új és forralt bor, különleges pálinkák is kóstolhatók.

 
Pannonhalmi Szent Márton napi pincejárás PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 02. csütörtök, 12:00

pannonhalmabIdőpont: november 10-12.
Helyszín: Pannonhalma, Pannonhalmi Apátság
Márton-nap hétvégéjén, november 10. és 12. között a Pannonhalmi Borvidék több településén is újra nyitott pincék várják a borkedvelő látogatókat. Péntek (november 10.) a ráhangolódás napja és a szombati erős menet után a vasárnap a levezetésé.

 
Gárdonyi-túra a Pilisben PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 01. szerda, 14:00

piliskIdőpont: november 5.
Helyszín: Pilis hegység
Az Egri csillagok nyomában a Pilisben - Kulturális túra az „Egri vár” makettjéhez A rajt és a cél a Kiskevély sörözőben (Pilisborosjenő, Templom utca 3.) lesz, ahol résztvevők - amennyiben előzetesen kérik-egy adag bográcsgulyást fogyaszthatnak el majd. A túrázókat a rajtnál lilahagymás zsíroskenyérrel várják a rendezők! Előzetes jelentkezés szükséges.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 14

Naptár

Január 2018
H18152229
K29162330
Sz310172431
Cs4111825 
P5121926 
Sz6132027 
V7142128 
Hirdetés
Hirdetés